‘Yellowstone’-maker Taylor Sheridan komt binnenkort met een nieuwe serie: ‘Special Ops: Lioness’

Noem een toptitel van SkyShowtime en de kans is groot dat de maker Taylor Sheridan is. Yellowstone, Mayor of Kingstown, Tulsa King… Al deze enorm populaire en veelgeprezen series werden bedacht en gecreëerd door de Amerikaanse filmmaker. En er staat ons alweer een nieuwe topper te wachten: Special Ops: Lioness, met Zoë Saldaña en Nicole Kidman in de hoofdrollen.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

SkyShowtime kondigt de komst van ‘Special Ops: Lioness’ aan

Special Ops: Lioness is gebaseerd op een bestaand CIA-programma, het Lioness Engagement Team. Zij hebben één missie: een terroristische organisatie van binnenuit oprollen. Hiervoor werken ze met vrouwelijke undercoveragenten. Eén van hen is de gepassioneerde jonge marinier Cruz Manuelos, die wordt voorbereid op een levensgevaarlijke missie: bevriend raken met de dochter van een terrorist en zo de organisatie ten val brengen.

De serie komt dus van de hand van Academy Award-genomineerde regisseur Taylor Sheridan en heeft ook wat de cast betreft een enorme hoeveelheid kwaliteit in huis. Zo zijn er rollen voor Zoë Saldaña (Guardians of the Galaxy), Morgan Freeman (The Shawshank Redemption), Nicole Kidman (Big Little Lies) en Laysla De Oliveira (Locke & Key). Dit belooft dus weer heel wat! Het is nog niet duidelijk wanneer Special Ops: Lioness precies naar SkyShowtime komt, maar het zal ergens aan het einde van 2023 of het begin van 2024 zijn.

Meer nieuwe titels die naar SkyShowtime komen

Het wordt een druk najaar op SkyShowtime. De streamingdienst heeft vanmorgen niet alleen Special Ops: Lioness aangekondigd, maar liet ook weten dat er nog veel meer nieuwe titels aankomen. Zo schittert Emma Stone dit najaar in de serie The Curse, waarin de relatie van een pasgetrouwd stel ontwricht wordt door een vermeende vloek. Ook worden er nieuwe seizoenen van Yellowstone, 1923, Halo én Tulsa King verwacht.

Daarnaast worden filmliefhebbers natuurlijk zeker niet overgeslagen, want ook de nieuwe bioscoopfilms She Said, Babylon en M3GAN worden in de komende maanden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Hieronder hebben we alle verwachte toptitels voor je op een rijtje gezet, met (indien bekend) de releasedatum of -periode.

TitelSoortDatum
She SaidFilm9 juni 2023
BabylonFilm6 juli 2023
M3GANFilm23 juli 2023
Poker FaceSerieNajaar 2023
The CurseSerieNajaar 2023
Yellowstone (seizoen 5)SerieNajaar 2023
1923 (seizoen 2)SerieNNB
Tulsa King (seizoen 2)SerieNNB
Halo (seizoen 2)SerieNNB
Special Ops: LionessSerie NNB

Meer informatie over ‘Special Ops: Lioness’

De serie van Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan, Special Ops: Lioness, is gebaseerd op een daadwerkelijk bestaand CIA-programma. We zien Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), een ietwat onbehouwen maar gepassioneerde jonge marinier die wordt gerekruteerd voor het Lioness Engagement Team van de CIA dat maar één missie heeft: een terroristische organisatie van binnenuit oprollen. Zoe Saldaña kruipt in de rol van Joe die aan het hoofd van het Lioness-programma staat en heeft als taak haar vrouwelijke undercoveragenten te trainen, managen en opleiden.

TitelSpecial Ops: Lioness
JaarNNB
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller
MakerTaylor Sheridan
CastZoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Hannah Love Lanier, Nicole Kidman, Morgan Freeman, Michael Kelly, Sam Asghari, Carla Mansour, Adam Budron, Martin Donovan

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.