Waar kun je de serie ‘Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië)’ online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze alle seizoenen van de serie Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië) online kijken kunnen. In de Australische versie krijgen de deelnemers loodzware opdrachten voor de kiezen. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië)’ online kijken?

De serie Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië) is een titel uit het jaar 2020 in het genre ‘Reality’. Maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

VideolandOp het moment van schrijven zijn seizoen 3 en seizoen 4 van Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië) in het aanbod van Videoland opgenomen.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië) helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is de serie Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië) niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal van ‘Special Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië)’

Bekende Australiërs ondergaan de loodzware militaire training van de special forces. Tijdens lichamelijke en geestelijke beproevingen worden ze tot het uiterste gedreven en leren ze hun eigen valkuilen kennen. Wie van hen haalt de eindstreep?

Streaming informatie over de serie

TitelSpecial Forces VIPS: Who Dares Wins (Australië)
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.