Wanneer is de finale van ‘Special Forces VIPS’?

Op zondag 28 januari 2024 verscheen de eerste aflevering van Special Forces VIPS op tv. Voor de rest van het seizoen konden kijkers terecht op Videoland. Inmiddels hebben de overgebleven BN’ers al heel wat trainingen achter de rug en is de eindstreep bijna in zicht. Maar wanneer verschijnt de finale van Special Forces VIPS op Videoland?

Wanneer is de finale van ‘Special Forces VIPS’ op tv?

Voor het 4e seizoen volgt een nieuwe groep BN’ers een van de zwaarste militaire trainingen die er is. Onder leiding van de staf worden zij tot het uiterste gedreven. Wie overwint zichzelf en durft tot het uiterste te gaan? En voor wie blijkt het toch te zwaar? We krijgen bijna antwoord op deze vragen, want de finale zal op zondag 10 maart 2024 op Videoland verschijnen.

Uitzendschema van het programma

De eerste aflevering verscheen op 28 januari op tv. De rest van het seizoen werd echter niet op RTL 4 uitgezonden. Hiervoor konden kijkers terecht bij Videoland, waar iedere zondag een nieuwe aflevering verscheen. Op zondag 28 januari stonden zelfs direct de eerste twee afleveringen online. Net als de vorige reeks, bestaat ook het nieuwe seizoen uit acht afleveringen. Dit levert het onderstaande uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum (tv en NLZIET)Datum (Videoland)
1Zondag28 januari 28 januari
2Zondag28 januari
3Zondag4 februari
4Zondag11 februari
5Zondag18 februari
6Zondag25 februari
7Zondag3 maart
8Zondag10 maart

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.