Wie zit er in de staf in ‘Special Forces VIPS’ in 2024?

Het is afzien voor twaalf BN’ers in het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. Wie overwint zichzelf en durft tot het uiterste te gaan? En voor wie blijkt het toch te zwaar? Onder toeziend oog van de staf worden de kandidaten in verschillende opdrachten getest. Maar uit welke personen bestaat de staf dit nieuwe seizoen van Special Forces VIPS?

Bloedhete opdrachten in ‘Special Forces VIPS’

Op 28 januari ging het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS van start. De eerste aflevering verscheen op tv, maar het gehele seizoen zal verder worden uitgezonden op Videoland. Hoewel er vorig jaar nog onbekende Nederlanders meededen, bestaat het nieuwe seizoen weer uit alleen maar BN’ers.

In totaal gaan twaalf deelnemers de strijd met zichzelf aan. Het concept is al die tijd hetzelfde gebleven: een aantal BN’ers volgt een van de zwaarste militaire trainingen die er is. Dit keer niet in de kou, maar in de bloedhete Sahara van Marokko.

Dit is de staf in ‘Special Forces VIPS’

Onder leiding van de staf worden de kandidaten tot het uiterste gedreven. De stafleden zorgen ervoor dat ze op scherp blijven. Niet goed is nog een keer. Net zolang tot alle deelnemers begrijpen wat er van hen verwacht wordt. De staf bestaat dit seizoen uit Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossenbaar en nieuw lid Nikki Koppedraaijer. De oud-Special Forces-operator vervangt dit seizoen Sander Aarts. Hij was de vorige drie seizoenen te zien in Special Forces VIPS.

Toen Erik Wegewijs voor Special Forces VIPS werd gevraagd, was hij in eerste instantie terughoudend. De opleiding moest namelijk niet geregisseerd zijn, maar worden vastgelegd zonder script. Niks opnieuw gefilmd, maar enkel en alleen het traject laten zien in zijn puurste vorm. Ook Bas Kremer was in het begin huiverig, maar ging de uitdaging aan. Inmiddels zijn ze vier seizoenen verder en hebben ze heel wat lessen kunnen meegeven aan alle kandidaten.

‘Special Forces VIPS’ te volgen op Videoland

Hoewel de eerste aflevering op tv verscheen, zijn alle andere afleveringen exclusief online te zien op Videoland. Op deze streamingdienst zal iedere week een aflevering online komen. De vorige twee seizoenen bestonden beiden uit acht afleveringen. Mocht seizoen 4 net als vorige keer weer uit acht afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

AfleveringWeekdagDatum (tv en NLZIET)Datum (Videoland)
1Zondag28 januari 28 januari
2Zondag28 januari
3Zondag4 februari
4Zondag11 februari
5Zondag18 februari
6Zondag25 februari
7Zondag3 maart
8Zondag10 maart

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.