‘Special Forces VIPS’ gaat deze week weer van start

Bekende én onbekende Nederlanders drijven zichzelf tot het uiterste en gaan deze week een van de meest zware militaire trainingen ooit aan. Je weet wat dat betekent: Special Forces VIPS keert terug! Deze zondag is het zover en zal de eerste aflevering van het derde seizoen te zien zijn op Videoland.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Nieuw seizoen ‘Special Forces VIPS’ met bekende én onbekende Nederlanders

Normaal gesproken is het principe van Special Forces VIPS als volgt: een aantal BN’ers volgt een van de zwaarste militaire trainingen die er is. Hiervoor leveren ze alles in, van hun bezittingen en het contact met thuisfront tot hun naam en persoonlijkheid. Wie overwint zichzelf en durft tot het uiterste te gaan? En voor wie blijkt het toch te zwaar? Deze keer is er alleen één twist en dat is dat er ook onbekende burgers meedoen.

Naast BN’ers als oud-wielrenner Michael Boogerd, actrice Anouk Maas en realityster Koen Kardashian, maken ook een vrachtwagenchauffeur, een pedagogisch medewerker en een accountmanager hun opwachting. Hieronder zie je alle deelnemers van het derde seizoen.

Dit kunnen we van seizoen 3 verwachten

Hoewel er nu dus ook onbekende Nederlanders meedoen, blijft de opdracht hetzelfde: de training van de special forces doorstaan door loodzware opdrachten uit te voeren. Wie geven er sneller op: BN’ers of onbekende burgers? En zorgt deze mix voor een interessante dynamiek? Hieronder zijn de eerste beelden te zien, vanaf zondag bekijk je aflevering 1 op Videoland.

Special Forces VIPS seizoen 3 | Trailer | Vanaf 16 april

‘Special Forces Vips’ is vanaf 16 april te zien

Op zondag 16 april is het dus zover, dan gaat het derde seizoen van Special Forces Vips van start op Videoland. Mocht het net als vorige keer weer uit acht afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag16 april 2023
2Zondag23 april 2023
3Zondag30 april 2023
4Zondag7 mei 2023
5Zondag14 mei 2023
6Zondag21 mei 2023
7Zondag28 mei 2023
8Zondag4 juni 2023

Meer informatie over de serie

Veertien Nederlanders geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.