‘Special Forces VIPS’ keert razendsnel terug (en dit is wanneer)

We hebben het tweede seizoen van Special Forces VIPS pas nét achter ons gelaten en nu kunnen we ons alweer verheugen op nieuwe afleveringen. Videoland heeft bekendgemaakt dat seizoen 3 van de serie binnenkort al te zien is; vanaf zaterdag 15 april om precies te zijn. Een leuk detail: deze keer doen naast bekende Nederlanders ook onbekende burgers mee!

‘Special Forces VIPS’ seizoen 3 komt in april naar Videoland

In december 2022 was het tweede seizoen van Special Forces VIPS nog te zien, maar al snel werd duidelijk dat ook het derde seizoen op de planning stond. Daarin moeten een handjevol nieuwe BN’ers alles inleveren: hun luxe en bezittingen, maar ook het contact met het thuisfront en zelfs hun naam en persoonlijkheid. Dit alles wordt opzij gezet om de zwaarste militaire training die er is te volbrengen, waarin ze slechts een nummertje zijn. Wie overwint zichzelf? En hoe ver durven ze te gaan?

Binnenkort zijn een stel nieuwe waaghalzen aan de beurt. Sneller dan verwacht keert de serie namelijk terug naar Videoland. De streamingdienst heeft vandaag de startdatum aangekondigd en die is al over een paar maanden: vanaf zaterdag 15 april zal de serie weer wekelijks te zien zijn.

Seizoen 3 is met bekende én onbekende Nederlanders

Vorig jaar deden onder meer Kaj Gorgels, Ferry Doedens en De Bachelorette Sylvia Geersen mee, komend seizoen zul je ook onbekende gezichten voorbij zien komen. In de nieuwe afleveringen wordt het een mix van BN’ers en onbekende burgers, dus dat maakt het extra leuk! Welke bekende gezichten voorbij gaan komen, weten we nog niet. Dat zal in aanloop naar het nieuwe seizoen, dat dus over twee maanden van start gaat, onthuld worden.

Meer informatie over ‘Special Forces VIP’

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
Special Forces VIPS seizoen 2, vanaf 2 november!

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.