Goed nieuws: er komt een derde seizoen van ‘Special Forces VIPS’

Vandaag is het tweede seizoen van Special Forces Vips van start gegaan op Videoland. Tegelijkertijd is ook al bekendgemaakt dat er een derde seizoen van de serie gaat komen. Een leuk feitje: de militaire training wordt in het volgende seizoen niet alleen uitgevoerd door BN’ers maar ook door onbekende burgers. Hieronder lees je er alles over.

Special Forces VIPS seizoen 2 vanaf vandaag te zien

In Special Forces VIPS moeten BN’ers alles inleveren: hun luxe en bezittingen, maar ook het contact met het thuisfront en zelfs hun naam en persoonlijkheid. Terwijl ze de zwaarste militaire training die er is moeten zien te volbrengen, zijn ze slechts een nummer. Wie is er sterk genoeg om het einde te halen? De BN’ers die zichzelf deze keer testen zijn Kaj Gorgels, Ferry Doedens, Donny Roelvink, Henk Grol, Thijs Zeeman, Denzel Slager, Mark Schaaf, Marianne Timmer, Mariska van Kolck, Sylvia Geersen en Ouassima Tajmout. Op de foto hieronder zie je ze.

Het tweede seizoen is op woensdag 2 november 2022 in première gegaan op Videoland. De serie is exclusief op deze streamingdienst te vinden, waar iedere woensdag een gloednieuwe aflevering live zal staan. Als er net als vorig seizoen weer zes afleveringen zijn levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Woensdag2 november 2022
2Woensdag9 november 2022
3Woensdag16 november 2022
4Woensdag23 november 2022
5Woensdag30 november 2022
6Woensdag7 december 2022

Special Forces VIPS seizoen 3 nu al aangekondigd

Het eerste seizoen van Special Forces VIPS was een groot succes. RTL liet weten dat bijna de helft van alle Videoland-abonnees iedere week klaar zat om een nieuwe aflevering te kijken. Dat er een tweede seizoen aan zat te komen was dus geen verrassing, maar nog voordat dit seizoen verscheen werd bekendgemaakt dat er ook een derde seizoen volgt.

Een nieuwe regel is dat niet alleen bekende Nederlanders mee mogen doen, maar dat ook onbekende burgers dit keer de kans krijgen om hun grenzen te verleggen. Eerder kon je je aanmelden via deze link. Het inschrijfformulier is nu helaas gesloten, maar houd het zeker in de gaten voor het geval dat het weer opent in de toekomst. Wanneer het derde seizoen komt, weten we nu nog niet. Uiteraard hoor je het altijd direct via je mail als er nieuws over naar buiten komt.

Waar gaat Special Forces VIPS over?

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
DeelnemersAlkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn, Imanuelle Grives

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.