Waar kun je de serie ‘Special Forces VIPS: Wie Durft Wint’ (2021-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze alle seizoenen van de serie Special Forces VIPS: Wie Durft Wint (2021-) online kijken kunnen. In het programma volgen bekende en onbekende Nederlanders een loodzware militaire training. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Special Forces VIPS: Wie Durft Wint’ (2021-) online kijken?

De serie Special Forces VIPS: Wie Durft Wint is een titel uit het jaar 2021 in het genre ‘Reality’. Maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

📺 NLZIET➡️ Ga meteen naar Special Forces VIPS: Wie Durft Wint bij NLZIET. Je kunt hier de eerste aflevering van het vierde seizoen kijken, omdat deze episode op televisie werd uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je 14 dagen gratis.
VideolandOp het moment van schrijven zijn alle seizoenen van Special Forces VIPS: Wie Durft Wint in het aanbod van Videoland opgenomen. Ook het nieuwe seizoen is sinds zondag 28 januari 2024 hier te kijken.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Special Forces VIPS: Wie Durft Wint helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is de serie Special Forces VIPS: Wie Durft Wint niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.

Verhaal van ‘Special Forces VIPS: Wie Durft Wint’ (2021-)

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

Streaming informatie over de serie

TitelSpecial Forces VIPS: Wie Durft Wint
Jaar2021-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.