Wie zijn de deelnemers van ‘Special Forces VIPS’ seizoen 3?

Binnenkort gaat het derde seizoen van Special Forces VIPS alweer van start. Opnieuw volgt een groep bekende Nederlanders de zwaarste militaire training die er is. Een verschil met voorgaande seizoenen is dat er nu echter ook onbekende burgers meedoen. Maar wie kunnen we allemaal verwachten in de nieuwe afleveringen? In dit artikel bespreken we met je wie de deelnemers van Special Forces VIPS seizoen 3 zijn en welke BN’ers er precies meedoen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Deelnemers van ‘Special Forces VIPS’ seizoen 3

Een groepje kandidaten moet tijdens Special Forces VIPS alles inleveren: hun luxe en bezittingen, maar ook het contact met het thuisfront en zelfs hun naam en persoonlijkheid. Wie overwint zichzelf tijdens het zware programma? En hoe ver durven ze te gaan?

Normaal gesproken doen er alleen BN’ers mee aan dit programma, maar dit jaar krijgen ook onbekende burgers de kans om zichzelf te bewijzen. Hieronder zien we alle deelnemers van Special Forces VIPS seizoen 3. Onder hen zijn zeven BN’ers: Glory-kickbokser Levi Rigters, tv-persoonlijkheid Fabrizio Tzinaridis (onder meer bekend van Temptation Island), oud-wielrenner Michael Boogerd, zangeres Raffaëla Paton, actrice Anouk Maas, realityster Koen Pieter van Dijk (ook wel bekend als Koen Kardashian) en oud-schaatster Jorien ter Mors.

De zeven onbekende Nederlanders die meedoen zijn vrachtwagenchauffeur Danny Bogers, handhaver Annelies Fortuin, accountmanager Lotte van Zijl, verkoopmedewerker Amin Lelieveld, sportcoach Thijs van Leeuwen, model Denzel Hajema en pedagogisch medewerker Liza Bierma.

‘Special Forces Vips’ is vanaf 16 april te zien

Het derde seizoen van Special Forces Vips gaat op zondag 16 april van start en is exclusief te zien op Videoland. Mocht het seizoen net als vorige keer weer uit acht afleveringen bestaan, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag16 april 2023
2Zondag23 april 2023
3Zondag30 april 2023
4Zondag7 mei 2023
5Zondag14 mei 2023
6Zondag21 mei 2023
7Zondag28 mei 2023
8Zondag4 juni 2023

Meer informatie over de serie

Veertien Nederlanders geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
Special Forces VIPS seizoen 3 | Trailer | Vanaf 16 april

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.