Tip: deze angstaanjagende Nederlandse horrorfilm is vanaf morgen te zien

Er komt een angstaanjagende horrorfilm naar de streamingdiensten die je eigenlijk niet mag missen. We hebben het over Speak No Evil, een film die pas nog in de bioscopen te zien was maar je morgen al bij Pathé Thuis kunt bekijken. Deze Deens-Nederlandse film met Fedja van Huêt en Karina Smulders in de hoofdrollen is volgens kijkers doodeng en absoluut het kijken waard.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘Speak No Evil’ over?

Speak No Evil is een psychologische thriller waarin een Deens en een Nederlands gezin tijdens een vakantie in Toscane bevriend raken. Als de Denen na een maandje bij de Nederlanders op bezoek gaan, blijkt dat die laatste zich heel anders hebben voorgedaan dan ze in werkelijkheid zijn… met een huiveringwekkend kat-en-muisspel tot gevolg.

De Nederlandse hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt en Karina Smulders, de Deense door Morten Burian en Sidsel Siem Koch. Critici waren erg enthousiast over deze film en prezen onder meer de zinderende spanning en de fascinerende psychologische lagen.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Rollen van Nederlandse topacteurs Fedja van Huêt en Karina Smulders
2️⃣ Geprezen door critici, met een Rotten Tomatoes-score van 84%
3️⃣ Volgens kijkers gruwelijk en doodeng

‘Speak No Evil’ is vanaf 29 oktober te zien bij Pathé Thuis

Vanaf 29 oktober 2022 is het mogelijk om Speak No Evil vanuit je eigen thuisbioscoop te bekijken. De film is vanaf dan namelijk zien bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kunt kopen voor €9,99 en kunt huren vanaf €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Meer informatie over de film

Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie anders voordeden dan ze in hun eigen omgeving werkelijk zijn. Het Deense gezin bevindt zich in een benarde situatie in een huis van mensen waar ze zich volledig in hebben vergist en waarvan ze wensten dat ze er nooit binnen waren gestapt…

TitelSpeak No Evil
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 37 minuten
TaalEngels, Nederlands, Deens
CategorieHorror
IMDb6,6 uit 12.000 stemmen
RegisseurChristian Tafdrup
CastFedja van Huêt, Karina Smulders, Morten Burian, Sidsel Siem Koch, Liva Forsberg, Marius Damslev

Synopsis: September Film Distribution

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.