Waar kun je de film ‘Speak No Evil’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Speak No Evil (2022) online kijken kunnen. Deze Nederlands-Deense horrorfilm met Fedja van Huêt en Karina Smulders gaat over vakantievrienden die zich anders voordoen dan ze zijn. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Speak No Evil’ (2022) online kijken?

✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Speak No Evil bij Pathé Thuis. Hier is de film sinds 29 oktober 2022 te huur en te koop. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Speak No Evil niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Speak No Evil nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Speak No Evil’ (2022)

Tijdens een vakantie in Toscane raken een Deens en Nederlands gezin met elkaar bevriend. Het klikt zelfs zo goed dat ze besluiten om elkaar na de vakantie nog een keer op te zoeken. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie anders voordeden dan ze in hun eigen omgeving werkelijk zijn. Het Deense gezin bevindt zich in een benarde situatie in een huis van mensen waar ze zich volledig in hebben vergist en waarvan ze wensten dat ze er nooit binnen waren gestapt…

Streaming informatie over de film

TitelSpeak No Evil
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 37 minuten
TaalEngels, Nederlands, Deens
CategorieHorror
RegisseurChristian Tafdrup
CastFedja van Huêt, Karina Smulders, Morten Burian, Sidsel Siem Koch, Liva Forsberg, Marius Damslev

Synopsis: September Film Distribution

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.