Live stream: SV Spakenburg – PSV | 4 april 2023 | KNVB Beker

In de hoogste Nederlandse bekercompetitie—de KNVB Beker—is de halve finale alweer aangebroken met een strijd als die van Klein Duimpje en de reus. Weet de Eindhovense Eredivisieclub te zegevieren of zal de Tweede Divisionist in eigen huis met zevenmijlslaarzen over ze heen walsen, net als in de kwartfinale tegen FC Utrecht? Benieuwd wanneer en waar je Spakenburg – PSV kunt kijken? De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 4 april 2023 om 20:00 uur in het stadion van de thuisploeg in Bunschoten-Spakenburg: Sportpark De Westmaat. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien. Update: de halve finale tussen Spakenburg vs. PSV is inmiddels afgelopen. Via de onderstaande twee opties kun je de volledige match terugkijken.

Spakenburg – PSV online kijken: live stream op dinsdag 4 april 2023 om 20:00 uur

Met nog maar vier ploegen in de race om de titel zijn we alweer beland bij de halve finale van de KNVB Beker 2022-23. De uitzendingen worden dit seizoen weer door ESPN verzorgd. De match tussen het team uit Bunschoten-Spakenburg en de tegenstanders uit Eindhoven wordt dinsdagavond om 20:00 uur op tv uitgezonden door FOX en ESPN 1.

De meeste kanalen van de ESPN-sportzenders zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer.

Canal Digitaal➡️ Ga meteen naar Spakenburg – PSV via ESPN 1 bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om geen moment van de KNVB Beker te missen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
Youfone➡️ Ga meteen naar Spakenburg – PSV via ESPN 1 bij Youfone. Ook bij deze provider heb je tijdelijk geen aansluitkosten en gratis ESPN Compleet wegens de Lente Deals.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League– en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de KNVB Beker er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de KNVB Beker worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Op het TACTIEKBORD: zo werd FC Utrecht afgetroefd door SPAKENBURG

Opstellingen van SV Spakenburg en PSV Eindhoven tijdens deze halve finale in de KNVB Beker

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze halve finalestrijd in de KNVB Beker. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen SV Spakenburg vs. PSV staat dinsdag om 20:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn. Straks is de wedstrijd op tv en online te zien via ESPN 1 en momenteel wordt hij gepromoot met Odds Boost x100.

🔵 Opstelling SV Spakenburg: nog niet bekend

⚫️ Opstelling PSV Eindhoven: nog niet bekend

Huidige stand, vorm en uitslag van de laatste wedstrijd tussen deze twee ploegen

Momenteel is PSV met een (met Ajax gedeeld) aantal van 56 punten derde in de stand van de Eredivisie. Het seizoen verloopt dus niet rampzalig voor de Noord-Brabantse ploeg, maar ze staan wel onderaan ten opzichte van de andere twee van ‘de Grote Drie’ in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. Spakenburg speelt daarentegen twee divisies lager en staat momenteel slechts op de tiende plaats met 36 punten. Ook zijn ze niet enorm in vorm, wanneer je kijkt naar slechts één winst uit de afgelopen vijf competitiewedstrijden.

SV Spakenburg laatste vijf wedstrijden
PSV Eindhoven laatste vijf wedstrijden

Ook de historische uitslag spreekt in het voordeel van de Eindhovenaren. Ja inderdaad, enkelvoud. De twee ploegen kwamen elkaar namelijk slechts één keer eerder tegen. In de vierde ronde van de bekercompetitie van 2010-11 kwamen ze elkaar ook al tegen. Toen vond de strijd plaats in het Philips Stadion, maar het werd nooit spannend. De ‘Boeren’ wisten in eigen huis overtuigend met 3-0 te winnen van ‘de Blauwen’. Weet de tegenstander het tij ditmaal te keren of bleek het een voorbode voor nieuw verlies?

  • 4 april 2023: …-… in Bunschoten-Spakenburg
  • 10 november 2010: 3-0 in Eindhoven 🔴

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Spakenburg vs. PSV

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Spakenburg vs. PSV terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tussen de teams uit Noord-Holland en Zuid-Holland tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. Zoals we in het overzicht bovenaan dit artikel uitlegden, krijg je bij deze providers tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Spakenburg PSV KNVB Beker halve finale’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de KNVB Beker in 2023 op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de KNVB Beker volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.


Veelgestelde vragen

  • Hoe laat is de halve finale in de KNVB Beker tussen SV Spakenburg – PSV Eindhoven vandaag (dinsdag 4 april 2023)?

    De aftrap van deze partij in de KNVB Beker is in de avond om 20:00 uur in Sportpark De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg, Utrecht.

  • Via welke zender op tv wordt de wedstrijd tussen Spakenburg vs. PSV vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender ESPN 1 en FOX. Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.