Elon Musk, Jeff Bezos en Richard Branson racen naar de ruimte in ‘Space Titans’ op discovery+

De ruimterace tussen de wereldberoemde miljardairs Elon Musk, Jeff Bezos en Richard Branson is misschien wel de meest opzienbarende ontwikkeling in de ruimtevaart van de afgelopen jaren. In de nieuwe documentaire Space Titans duiken we de ambitieuze plannen in die deze ruimterevolutie hebben ontketend. Vanaf donderdag 2 december te zien op discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Nieuwe special ‘Space Titans: Musk, Bezos, Branson’ is vanaf 2 december 2021 te zien op discovery+

De recente ruimtemissies van Elon Musk, Jeff Bezos en Richard Branson hebben ruimtereizen een nieuw tijdperk ingeleid. Maar meest bijzondere gegeven hieraan is misschien nog wel dat ze pas net zijn begonnen…

Zo gaat het jaar 2021 al de boeken in als het jaar dat miljardairs de ruimte ingingen, met spectaculaire tripjes die veel aandacht in de media kregen. In Amerika is het niet langer NASA dat astronauten in een baan om de aarde brengt, maar zijn het ook de bevlogen ondernemers die hun blik naar boven hebben gericht en voor wie the sky allang niet meer the limit is. Hoe is het hen gelukt om zover te komen en hoever denken ze nog te gaan?

Deze splinternieuwe documentaire volgt de ambitieuze plannen van deze succesvolle ondernemers die met hun miljarden een ware ruimterevolutie hebben ontketend. Waar eindigt hun ambitie? Space Titans: Musk, Bezos, Branson is vanaf donderdag 2 december 2021 te zien op discovery+.

Exclusief interview met Elon Musk

De streamingdienst van Discovery heeft deze special gemaakt in samenwerking met The Washington Post en hun ruimtevaartverslaggever Christian Davenport. Laatstgenoemde wist met zijn enorme ervaring toegang te krijgen tot de sleutelfiguren in deze nieuwe ruimtewereld.

Zo is het Davenport gelukt om een exclusief interview te krijgen met Elon Musk, de oprichter van SpaceX en CEO van Tesla. Door middel van Christian’s ijverige onderzoek en bijzondere interviews verkent hij de enorme innovaties die op dit moment plaatsvinden. En natuurlijk nog de plannen die bij deze ruimtereuzen in het verschiet liggen.

Meer programma’s over de ruimte bij discovery+

Het is zeker niet de eerste keer dat discovery+ in de grote en relatief onbekende wereld van de ruimte duikt. Zo maakten we in Space Launch: America Returns to Space kennis met de eerste bemande raket vanaf Amerikaanse bodem in bijna 10 jaar en behandelden we in Secret Space Escapes de engste levensbedreigende situaties die astronauten hebben meegemaakt. Verder kun je alvast een voorproefje krijgen op Space Titans met Jeff Bezos in Space, een inkijkje in de Blue Origin-vlucht, en vind je in NASA & SpaceX: Journey To The Future meer over Musk’s ruimte-exploratie.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis & Beeld: Discovery