Waar kun je Space Jam 1 & 2 (uit 1996 en 2021) online kijken?

Met de komst van de gloednieuwe film Space Jam: A New Legacy (2021) wordt na maar liefst 25 (!) jaar de eerste film, Space Jam (1996) met Michael Jordan opgevolgd. In de hoofdrol schittert naast de Looney Tunes na Michael Jordan nu in de nieuwste versie de basketbalster LeBron James. In dit artikel vind je waar de twee Space Jam-films online te bekijken zijn op het moment van schrijven.

1e film: ‘Space Jam’ uit 1996 met Michael Jordan online kijken

Pathé Thuis: Ga direct naar Space Jam op Pathé Thuis. ➝ Deze film is te huren of kopen bij de het video on demand-platform Pathé Thuis.

✔️ HBO Max: De film is er sinds de lancering in maart 2022 te zien.

📀 Bol.com: Op schijf is deze film ook te halen bij Nederland’s grootste webwinkel. Ga direct naar Space Jam op Bol.com.

📀 Amazon.nl: De film is niet te zien bij Prime Video, maar wel in de webwinkel van Amazon. Ga direct naar Space Jam op Amazon.nl.

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

2e film: ‘Space Jam: A New Legacy’ uit 2021 met LeBron James online kijken

Pathé Thuis: Ga direct naar Space Jam 2: A New Legacy op Pathé Thuis. ➝ Deze film is te huren of kopen bij de het video on demand-platform Pathé Thuis.

✔️ HBO Max: De film is er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.