Waar kun je Space Jam 1 & 2 (uit 1996 en 2021) online kijken?

Met de komst van de gloednieuwe film Space Jam: A New Legacy (2021) wordt na maar liefst 25 (!) jaar de eerste film, Space Jam (1996) met Michael Jordan opgevolgd. In de hoofdrol schittert naast de Looney Tunes na Michael Jordan nu in de nieuwste versie de basketbalster LeBron James. In dit artikel vind je waar de twee Space Jam-films online te bekijken zijn op het moment van schrijven.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

1e film: ‘Space Jam’ uit 1996 met Michael Jordan online kijken

✅ HBO Max: Ga nu naar Space Jam bij HBO Max in Nederland. De film is er sinds de lancering in maart 2022 te zien.

Pathé Thuis: Deze film is te huren of kopen bij de het video on demand-platform Pathé Thuis. Ga direct naar Space Jam op Pathé Thuis.

📀 Bol.com: Op schijf is deze film ook te halen bij Nederland’s grootste webwinkel. Ga direct naar Space Jam op Bol.com.

📀 Amazon.nl: De film is niet te zien bij Prime Video, maar wel in de webwinkel van Amazon. Ga direct naar Space Jam op Amazon.nl.

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

2e film: ‘Space Jam: A New Legacy’ uit 2021met LeBron James online kijken

✅ HBO Max: Ga nu naar Space Jam: A New Legacy bij HBO Max in Nederland. De film is er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

Pathé Thuis: Deze film is te huren of kopen bij de het video on demand-platform Pathé Thuis. Ga direct naar Space Jam 2: A New Legacy op Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Space Jam: A New Legacy – Trailer 1