Komen de Space Jam-films op Netflix?

Wil jij graag de films Space Jam (1996) en Space Jam: A New Legacy (2021) bekijken, maar weet je niet of ze op Netflix of een andere streamingdienst te vinden zijn? Hieronder wordt duidelijk of de films met Michael Jordan en LeBron James op Netflix staan en zo niet, waar je ze anders online bekijken kunt.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Komt Space Jam (1996) met Michael Jordan op Netflix?

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video of Videoland vertonen de film niet.

Waar kun je de eerste Space Jam-film dan wel online kijken?

✅ HBO Max: Ga nu naar Space Jam bij HBO Max in Nederland. De film is er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

Pathé Thuis: Deze film is te huren of kopen bij de het video on demand-platform Pathé Thuis. Ga direct naar Space Jam op Pathé Thuis.

📀 Bol.com: Op schijf is deze film ook te halen bij Nederland’s grootste webwinkel. Ga direct naar Space Jam op Bol.com.

📀 Amazon.nl: De film is niet te zien bij Prime Video, maar wel in de webwinkel van Amazon. Ga direct naar Space Jam op Amazon.nl.

Komt Space Jam 2: A New Legacy (2021) met LeBron James op Netflix?

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van Netflix. Ook andere streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video of Videoland vertonen de film niet.

Waar kun je de tweede Space Jam-film dan wel online kijken?

✅ HBO Max: Ga nu naar Space Jam: A New Legacy bij HBO Max in Nederland. De film is er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

Pathé Thuis: Deze film is te huren of kopen bij de het video on demand-platform Pathé Thuis. Ga direct naar Space Jam 2: A New Legacy op Pathé Thuis.

Space Jam: A New Legacy – Trailer 1
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.