Waar kan ik de film Space Jam: A New Legacy (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Space Jam: A New Legacy online kijken kunnen. Maar liefst 25 (!) jaar na de komst van de eerste film met Michael Jordan is het nu eindelijk tijd voor vervolg (ook bekend als Space Jam 2) met in de hoofdrol naast de Looney Tunes natuurlijk dé basketbalster van dit moment… LeBron James! In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Space Jam: A New Legacy online kijken?

Pathé Thuis: Deze film is te huren of kopen bij het video on demand-platform Pathé Thuis. Ga direct naar Space Jam 2: A New Legacy op Pathé Thuis.

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel vanaf de lancering op 14 juli 2021 zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Nederland, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit Nederland naar HBO Max kunt kijken.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Space Jam: A New Legacy bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Space Jam: A New Legacy (2021)

NBA superster LeBron James vormt een team met Bugs Bunny en de rest van de Looney Tunes voor dit langverwachte vervolg.

Space Jam: A New Legacy – Trailer 1

Streaming informatie over de film

Titel: Space Jam: A New Legacy / Space Jam 2
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 55 minuten
Budget: $161,900,000
Cast: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.