Waar kan ik de film Space Jam: A New Legacy (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Space Jam: A New Legacy online kijken kunnen. Maar liefst 25 (!) jaar na de komst van de eerste film met Michael Jordan is het nu eindelijk tijd voor vervolg (ook bekend als Space Jam 2) met in de hoofdrol naast de Looney Tunes natuurlijk dé basketbalster van dit moment… LeBron James! In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je Space Jam: A New Legacy online kijken?

✅ HBO Max: Ga nu naar Space Jam: A New Legacy bij HBO Max in Nederland. De film is er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

Pathé Thuis: Deze film is te huren of kopen bij het video on demand-platform Pathé Thuis. Ga direct naar Space Jam 2: A New Legacy op Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Space Jam: A New Legacy (2021)

NBA superster LeBron James vormt een team met Bugs Bunny en de rest van de Looney Tunes voor dit langverwachte vervolg.

Space Jam: A New Legacy – Trailer 1

Streaming informatie over de film

Titel: Space Jam: A New Legacy / Space Jam 2
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 55 minuten
Budget: $161,900,000
Cast: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.