Kijktip: Emma Roberts schittert nu in de komedie ‘Space Cadet’

Rex heeft er niet veel van gemaakt, van het leven. En dat terwijl ze als kind een grote droom had: astronaut worden. Om het lot een handje te helpen, vervalst ze haar cv en zo komt ze terecht in NASA’s felbegeerde trainingsprogramma. Maar hoe lang kan ze blijven liegen? Dit is het verhaal van de gloednieuwe komedie Space Cadet, die vanaf nu op Amazon Prime Video staat.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hier gaat ‘Space Cadet’ over

Astronaut worden is de droombaan van Rex. Ze heeft echter totaal niet de juiste papieren, maar gelukkig bestaat er zoiets als het vervalsen van je cv. Tot haar grote verbazing wordt ze daarmee toegelaten tot NASA’s astronautentrainingsprogramma. Kan ze die voltooien voordat duidelijk wordt dat ze eigenlijk helemaal niet geschikt is?

Space Cadet heeft een hoofdrol voor Emma Roberts. Ook The Umbrella Academy-acteur Tom Hopper speelt een grote rol. En de regie lag in handen van Liz W. Garcia, die eerder onder meer het script van de populaire film Purple Hearts schreef. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

‘Space Cadet’ staat nu op Amazon Prime Video

Vandaag heeft Amazon Prime Video Space Cadet aan het aanbod toegevoegd. De film heeft de bioscopen overgeslagen, dus dit is de eerste keer dat je hem kunt bekijken. Dit is overigens niet de enige grote titel die deze maand naar de streamingdienst komt. Ook The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is aangekondigd (op 16 juli is het zover) en Love Lies Bleeding, Dream Scenario en Arthur the King komen eraan.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook geven we ook altijd de laatste nieuwtjes door via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Tiffany “Rex” Simpson (Emma Roberts) heeft er altijd van gedroomd om de ruimte in te gaan, maar het leven loopt niet helemaal zoals gepland. Ze is vastbesloten om haar leven een andere wending te geven en zo belandt ze in NASA’s mega competitieve astronauten trainingsprogramma. Rex vertrouwt op haar intelligentie, moed en vastberadenheid om de beste van haar klas te worden. NASA programmadirecteuren Pam (Gabrielle Union) en Logan (Tom Hopper) hebben echter hun twijfels of dit meisje uit Florida wel door de training komt. 

TitelSpace Cadet
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurLiz W. Garcia
CastEmma Roberts, Tom Hopper, Poppy Liu and Gabrielle Union, Kuhoo Verma, Desi Lydic, Sebastián Yatra, Yasha Jackson, Andrew Call, Troy Iwata, Josephine Huang, Dave Foley, Sam Robards, Joshua Harto

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.