Waar kun je de film ‘Space Cadet’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Space Cadet (2024) online kijken kunnen. In deze komedie vervalst een feestbeest haar cv en komt ze zo op een astronautenopleiding terecht. Hieronder geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Space Cadet’ (2024) online kijken?

De nieuwe film Space Cadet ging op donderdag 4 juli 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Space Cadet bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds donderdag 4 juli te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Space Cadet helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de film Space Cadet jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film Space Cadet nu niet te vinden.

Verhaal van film ‘Space Cadet’ (2024)

Tiffany “Rex” Simpson (Emma Roberts) heeft er altijd van gedroomd om de ruimte in te gaan, maar het leven loopt niet helemaal zoals gepland. Ze is vastbesloten om haar leven een andere wending te geven en zo belandt ze in NASA’s mega competitieve astronauten trainingsprogramma. Rex vertrouwt op haar intelligentie, moed en vastberadenheid om de beste van haar klas te worden. NASA programmadirecteuren Pam (Gabrielle Union) en Logan (Tom Hopper) hebben echter hun twijfels of dit meisje uit Florida wel door de training komt. 

Streaming informatie over de film

TitelSpace Cadet
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurLiz W. Garcia
CastEmma Roberts, Tom Hopper, Poppy Liu and Gabrielle Union, Kuhoo Verma, Desi Lydic, Sebastián Yatra, Yasha Jackson, Andrew Call, Troy Iwata, Josephine Huang, Dave Foley, Sam Robards, Joshua Harto

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.