Southampton – Watford: live kijken op tv en online | 6 februari 2024 | FA Cup

In het hoogste Engelse bekertoernooi—de FA Cup—is inmiddels de vierde ronde aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Southampton – Watford kunt kijken? De partij wordt gespeeld op dinsdag 6 februari 2024 om 20:45 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg uit Southampton: het St Mary’s Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Southampton – Watford online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 6 februari 2024 om 20:45 uur Nederlandse tijd

De vierde ronde van de FA Cup is inmiddels in volle gang. Dit seizoen worden de uitzendingen wederom door Ziggo Sport verzorgd. Ook de rechten voor de match tussen het team uit Southampton en de tegenstanders uit Watford van dinsdag om 20:45 uur Nederlandse tijd zijn in handen. Alleen blijkt uit de programmagids dat er vandaag door de oranje provider voor is gekozen om van de FA Cup-matches enkel Plymouth – Leeds United uit te zenden. Je kunt die wedstrijd via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

📺 Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar de FA Cup bij Ziggo Sport. Via dit kanaal wordt een selectie van wedstrijden van de FA Cup in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
🔀 ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League en EFL Cup, maar de FA Cup stream je er niet. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je echter wel een mooie 20% korting op een jaarabonnement. 👉 Kijk nu naar Engels voetbal bij Viaplay.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer sport, maar de FA Cup is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeHet is meest recente streamingdienst uit dit lijstje, maar momenteel is er in Nederland geen sport in het aanbod te vinden.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de FA Cup worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen, omdat ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

Opstellingen van Southampton en Watford tijdens deze wedstrijd in de FA Cup 2024

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de vierde ronde van de FA Cup 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Southampton vs. Watford FC staat dinsdag om 20:45 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Southampton: nog niet bekend

🟡 Opstelling Watford: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van Southampton vs. Watford

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Southampton Watford 6 februari 2024 FA Cup’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de FA Cup in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De FA Cup is dit jaar weer in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET lineair uitgezonden wedstrijden van Europees voetbal en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.