Geprezen film ‘Sound of Freedom’ is nu te streamen

Sound of Freedom verscheen afgelopen zomer in de Amerikaanse bioscopen en wist een hele hoop bezoekers te trekken. In Nederland moesten we tot eind oktober wachten voordat we de film eindelijk op het witte doek konden bewonderen. Heb je dat moment gemist? Niet getreurd, want de geprezen film staat nu op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Sound of Freedom’

Het indrukwekkende verhaal van Sound of Freedom draait om kindersmokkelaars. Als CIA-agent Tim Ballard op een dag een 8-jarige jongen weet te redden, besluit hij ontslag te nemen en zich compleet te storten op het redden van kinderen uit de handen van kartels. Om dat te doen moet hij afreizen naar Colombia, waar hij ook zelf zijn leven niet zeker is.

Sound of Freedom is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film was het afgelopen jaar een echte hit en werd door kijkers ook met erg veel enthousiasme ontvangen. Zo krijgt de film op IMDb een 7,7 en vindt maar liefst 99% van de Rotten Tomatoes-stemmers dit een aanrader. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

‘Sound of Freedom’ staat op Pathé Thuis

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de waargebeurde film, dan kun je sinds donderdag 18 januari terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. De film is vanaf die datum te koop bij de TVOD-streamingdienst. Om de titel te kunnen huren moet je wachten tot donderdag 1 februari.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Sound of Freedom en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een voormalige overheidsagent die burgerwacht is geworden en op een gevaarlijke missie gaat om honderden kinderen te redden van sekshandelaren.

TitelSound of Freedom
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Drama
RegisseurAlejandro Monteverde
CastJim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Kurt Fuller, José Zúñiga, Gerardo Taracena, Scott Haze, Eduardo Verástegui, Gary Basaraba, Manny Perez

Synopsis: Angel Studios

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.