Waar kun je de film ‘Sound of Freedom’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Sound of Freedom (2023) online kijken kunnen. Deze film draait om een man die kinderen van de mensenhandel redt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Sound of Freedom’ (2023) online kijken?

Sound of Freedom is vanaf 26 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Sound of Freedom bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste aan het aanbod toe, maar op dit moment is de releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Sound of Freedom niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxSound of Freedom is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Sound of Freedom’ (2023)

Het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een voormalige overheidsagent die burgerwacht is geworden en op een gevaarlijke missie gaat om honderden kinderen te redden van sekshandelaren.

Sound of Freedom | Official Trailer | Angel Studios

Streaming informatie over de film

TitelSound of Freedom
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 11 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Drama
RegisseurAlejandro Monteverde
CastJim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Kurt Fuller, José Zúñiga, Gerardo Taracena, Scott Haze, Eduardo Verástegui, Gary Basaraba, Manny Perez

Synopsis: Angel Studios

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.