‘Sound of Freedom’ staat sinds vanmorgen op Amazon Prime Video

Volgens veel kijkers was Sound of Freedom een van de beste films van het afgelopen jaar. Het duurde even voordat we hem in Nederland ook op het witte doek konden bewonderen, maar in oktober was het dan eindelijk zover. Filmliefhebbers vertrokken massaal naar de bioscoop. Heb jij de film nou tóch gemist? Dan kun je nu op Amazon Prime Video terecht, want zij voegden hem vanmorgen toe.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Dit is het verhaal van ‘Sound of Freedom’

Sound of Freedom draait om Tim Ballard, een voormalig overheidsagent die zich inzet voor de strijd tegen kinderhandel. Na het redden van een jongen uit de handen van meedogenloze kinderhandelaren, komt Ballard te weten dat de zus van de jongen nog steeds gevangen wordt gehouden. Hij besluit zijn baan op te geven en naar de Colombiaanse jungle te vertrekken om haar te vinden en te bevrijden.

Deze film staat nu Amazon Prime Video. Op maandag 18 maart voegde de streamingdienst de indrukwekkende dramafilm toe aan het aanbod.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

3 redenen om ‘Sound of Freedom’ te kijken

1️⃣ De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe Ballard en zijn team te werk gaan om kinderen te redden die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel​​​​. Hierdoor maakt het verhaal extra veel indruk.

2️⃣ Sound of Freedom wordt onder meer geprezen door zijn sterke acteerprestaties. Hoofdrolspeler Jim Caviezel, die Tim Ballard speelt, is door Ballard zelf gekozen vanwege zijn indrukwekkende acteerwerk in eerdere films. De film biedt hierdoor een krachtige weergave van de emotionele en fysieke uitdagingen die de karakters moeten doorstaan​​.

3️⃣ Kijkers waren erg te spreken over deze ontroerende film. Zo krijgt de film een dikke 7,7 op IMDb en regent het op social media positieve reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je benieuwd naar de film? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder. Sinds maandag 18 maart is het mogelijk om de film op Prime Video te streamen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.