Sorjonen (Bordertown) seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Als één van de beste Scandinavische thrillers op Netflix weet de Finse serie Sorjonen, internationaal beter bekend als Bordertown, veel bekijks te trekken. Zo staat daar hij in dezelfde lijst als onder andere The Bridge, Springvloed en Deadwind.

Sinds 11 mei 2020 is het derde deel te zien op Netflix Nederland. Nu zijn fans benieuwd wanneer seizoen 4 van Sorjonenen (Bordertown) op Netflix verschijnt. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release datum van Sorjonen (Bordertown) S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Sorjonen (Bordertown) over?

Een top-detective uit de Finse hoofdstad verhuist naar een kleine stad in Lappeenranta bij de Russische grens om minder te werken en meer tijd met zijn familie door te brengen. Hij beseft echter al snel dat de grensstad niet het rustige stadje is dat hij dacht dat het was.

Titel: Sorjonen, internationaal ook bekend als Bordertown
Soort: Serie
Jaar: 2016
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Seizoenen: 3 seizoenen
Makers: Miikko Oikkonen
Cast: Ville Virtanen, Matleena Kuusniemi, Anu Sinisalo
IMDb: 7.6 uit 5,204 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Bestel: Bekijk op Bol.com
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix
Meer over Sorjonen (Bordertown) op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Sorjonen (Bordertown) seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Sorjonen (Bordertown) seizoen 4 op Netflix Nederland?

Jammer genoeg is de komst van een vierde seizoen van de Finse serie nog niet officieel bevestigd. Zodra dat gebeurt, moet het vierde deel eerst nog volledig geproduceerd worden. Dit kan door de Coronacrisis nog een flinke tijd duren. Daarna zal de serie waarschijnlijk eerst lineair op de Finse televisie komen en vervolgens pas op Netflix komen. Op zijn vroegst kunnen we een eventueel seizoen 4 dus pas in 2021 verwachten. Zodra we een exacte datum weten, verschijnt deze hier.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Bordertown vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van Sorjonen (Bordertown) naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Sorjonen (Bordertown) seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien we nog niet zeker weten of er wel een vierde deel van de Finse serie zal verschijnen, is de komst van S5 al helemaal onzeker. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op Streamwijzer verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Sorjonen (Bordertown) seizoen 4?

Er is helaas nog geen trailer beschikbaar, omdat de komst van een vierde seizoen nog niet bevestigd is. Wel zijn er natuurlijk beelden van eerdere seizoenen beschikbaar.