Waar kun je de film ‘Soof’ (2013) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Soof (2013) online kijken kunnen. Voordat de 2 seizoenen-tellende serie verscheen (en de twee opvolgende films) was dit het eerste deel in de geliefde filmreeks met Lies Visschedijk. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de Nederlandse film ‘Soof’ uit 2013 online kijken?

Soof is al een tijdje geleden voor het eerst verschenen in de bioscoop, waardoor er inmiddels meerdere mogelijkheden zijn om de film online te kijken. Net als bij Soof 2 en Soof 3. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst de nieuwe film in het aanbod heeft opgenomen.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Soof op Viaplay. Bij deze streamingdienst is het eerste deel van de filmreeks nu te zien.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Soof op Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 Bol.comDe dvd’s en Blu-rays van Soof zijn bij deze webwinkel te vinden. 👉 Bekijk nu Soof bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok Amazon’s online winkel maakt het mogelijk om de dvd en Blu-ray aan te schaffen. 👉 Bekijk nu Soof bij Amazon.nl.
⛔️ Disney+Bij Disney+, de streamingdienst van The Walt Disney Company, zijn de Soof-films allemaal niet te zien op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeHelaas vertoont de nieuwe streamingdienst SkyShowtime deze film niet.
✔️ NetflixDe eerste twee Soof-films uit 2013 en 2016 kun je er op dit moment in het aanbod van Netflix in Nederland vinden.
✔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is zowel de eerste film uit 2013 als de derde uit 2022 te vinden en ook de beide seizoenen van de serie Soof: Een Nieuw Begin staan er online.

Verhaal en trailer van ‘Soof’ (2013)

Sophie nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: een eigen bedrijfje, een man en drie leuke kinderen. Toch vraagt ze zich af of dit nu alles is. Als Soof tijdens een etentje de bekende choreograaf Jim ontmoet springt de vonk over.

Streaming informatie over de film

TitelSoof
Jaar2013
SoortFilm
Duur1 uur en 36 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Komedie
RegisseurAntoinette Beumer
CastLies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Chantal Janzen, Anneke Blok, Alex Klaasen, George van Houts, Lobke de Boer, Niek Schoemaker

Synopsis: Pathé Thuis