Komt er een ‘Soof 4’? – Releasedatum, trailer en meer

Het is alweer een tijdje terug sinds we naar Soof 3 konden kijken, waarin kokkin Soof haar leven weer op de orde moest zien te krijgen. Toch krijgen we geregeld de vraag of ook Soof 4 nog op de planning staat. En wanneer kunnen we de film dan verwachten? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

Komt er een ‘Soof 4’?

In 2013 werden we voor het eerst verblijd met Soof, een film over veertiger Sophie. Ze heeft haar leven helemaal op orde en heeft nét haar eigen zaak opgezet, maar dan krijgt ze een oogje op bekende choreograaf Jim. Er volgden nog twee films, Soof 2 en Soof 3, én een heuse serie (Soof: Een Nieuw Begin). Maar is het hiermee klaar?

Helaas kunnen we je niet verrassen met het nieuws dat er een vierde film in de maak is. Soof is een afgesloten hoofdstuk voor hoofdrolspeelster Lies Visschedijk. Zij zegt met Soof 3 “een punt gezet te hebben”. Een vierde film komt er dus niet.

Waar kun je alle ‘Soof’-films online kijken?

Er zijn verschillende video on demand-platforms waar je de Soof-films kunt kijken. Zo zijn ze allemaal te vinden op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Daar kun je films zonder abonnement huren of kopen.

Koop je de films, dan blijven ze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je ze zo vaak bekijken als je wilt. Als je kiest voor huren, heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Soof en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook op Netflix, Viaplay, Prime Video en Videoland kun je delen van de reeks vinden.

Verhaal en trailer van ‘Soof’

Sophie nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: een eigen bedrijfje, een man en drie leuke kinderen. Toch vraagt ze zich af of dit nu alles is. Als Soof tijdens een etentje de bekende choreograaf Jim ontmoet springt de vonk over.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.