‘Soof 3’ is vanaf vandaag al te huur bij Pathé Thuis

Door de coronapandemie werd de bioscooprelease van Soof 3 vier (!) keer uitgesteld, maar in september was het ein-de-lijk zover en mocht Lies Visschedijk weer even in de rol van de chaotische Soof kruipen. En daar waren heel veel fans heel erg blij mee! Heb jij de film gemist in de bioscoop? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf vandaag is hij ook vanuit je eigen thuisbioscoop te bekijken. Pathé Thuis biedt de Nederlandse film namelijk te huur aan.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Soof’-trilogie komt ten einde met ‘Soof 3’

In 2013 maakten we voor het eerst kennis met de rommelige Soof, haar (toen nog) man Kasper en haar drie kinderen. Inmiddels zijn we sinds de lancering van die eerste en daaropvolgende tweede film heel wat jaartjes verder en heeft Soof voor het eerst sinds de eerste film haar leven op de rit. Ze heeft een eigen restaurant dat goed loopt, de kinderen zijn groot genoeg om voor zichzelf te zorgen en ze is eindelijk echt gelukkig. Dan krijgt ze slecht nieuws en komt haar dochter ook nog eens thuis met een onverwachte Indiase verloofde. Zal het dan toch weer allemaal misgaan?

Wie hoopt op alleen luchtig vermaak, moet zijn verwachtingen even bijstellen. Soof 3 is wat zwaarder dan je van de eerdere films gewend bent, maar hierdoor is het volgens veel recensenten ook wel de beste van de drie. Alle bekende personages keren weer terug, waaronder die van Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Anneke Blok en Dan Karaty. Leuk! Dat vonden Nederlandse filmliefhebbers overigens ook, want samen met Bon Bini Holland 3 is dit de enige titel uit 2022 die de status van Platina Film in de wacht wist te slepen. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Soof 3’ is sinds 22 december te huur bij Pathé Thuis

Sinds donderdag 8 december is Soof 3 ook vanuit huis te bewonderen. De film is op die dag namelijk toegevoegd aan het aanbod van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kon kopen (voor €9,99). Je kon er ook voor kiezen om even weken te wachten en de film vanaf 22 december voor een lagere prijs te huren (vanaf €4,99).

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Pathé Thuis maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

TitelSoof 3
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Komedie
RegisseurAnne de Clercq
CastLies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Roos Dickmann

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.