Waar kun je de film ‘Soof 3’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Soof 3 (2022) online kijken kunnen. Bovenop de 2 seizoenen-tellende serie is dit alweer het derde deel in de geliefde filmreeks met Lies Visschedijk. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de Nederlandse film ‘Soof 3’ uit 2022 online kijken?

Soof 3 was nog maar net uit in de bioscoop of mensen waren al benieuwd waar en wanneer de film online bekeken zou kunnen worden. Inmiddels is dat gelukkig mogelijk, want hij is in december 2023 toegevoegd aan het aanbod van Pathé Thuis. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst de nieuwe film in het aanbod heeft opgenomen.

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Soof 3 op Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film in december 2022 toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 Bol.comDe dvd’s en Blu-rays van Soof zijn bij deze webwinkel te vinden. 👉 Ga direct naar Soof bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok Amazon’s online winkel maakt het mogelijk om de dvd en Blu-ray aan te schaffen. 👉 Ga direct naar Soof bij Amazon.nl.
🔀 Prime VideoDeze film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video, maar de voorganger uit 2016 kun je wel hier op de videodienst kijken.
🔀 ViaplayBij deze streamingdienst is het derde deel van de filmreeks nu niet te zien, maar je kunt wel hier bij Viaplay kijken naar Soof (2013).
⛔️ Disney+Bij Disney+, de streamingdienst van The Walt Disney Company, zijn de Soof-films allemaal niet te zien op dit moment.
⛔️ HBO MaxAls abonnee van HBO Max kun je momenteel niet naar de Soof-films kijken, terwijl dat voorheen wél mogelijk was.
⛔️ NetflixDeze film was tijdelijk op Netflix te streamen, maar inmiddels niet meer. In het aanbod vind je momenteel wel nog de eerste twee titels uit de reeks.
⛔️ SkyShowtimeHelaas vertoont de nieuwe streamingdienst SkyShowtime deze film niet.
✔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is zowel de eerste film uit 2013 als de derde uit 2022 te vinden en ook de beide seizoenen van de serie Soof: Een Nieuw Begin staan er online. Het nieuwe derde deel kun je er op het moment van schrijven echter niet streamen.

Verhaal van ‘Soof 3’ (2022)

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelSoof 3
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Komedie
RegisseurAnne de Clercq
CastLies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Roos Dickmann

Synopsis: Dutch FilmWorks