Waar kun je de film ‘Soof 2’ (2016) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Soof 2 (2016) online kijken kunnen. Naast de 2 seizoenen-tellende serie verscheen (en de twee andere films) was dit het tweede deel in de geliefde filmreeks met Lies Visschedijk. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Pathé Thuis, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de Nederlandse film ‘Soof 2’ uit 2016 online kijken?

Soof 2 is al een tijdje geleden voor het eerst verschenen in de bioscoop, waardoor er inmiddels meerdere mogelijkheden zijn om de film online te kijken (net als Soof uit 2013 en Soof 3 uit 2022). In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst de nieuwe film in het aanbod heeft opgenomen.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Soof 2 op Viaplay. Bij deze streamingdienst is het tweede deel van de filmreeks momenteelte zien.
Prime Video➡️ Ga meteen naar Soof 2 op Amazon Prime Video. Ook hier kun je het tweede deel van de hitreeks nu kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Soof 2 op Pathé Thuis. Wie de film graag wil huren of kopen zonder abonnement, kan dat bij deze gele videodienst doen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 Bol.comDe dvd’s en Blu-rays van Soof zijn bij deze webwinkel te vinden. 👉 Bekijk nu Soof bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok Amazon’s online winkel maakt het mogelijk om de dvd en Blu-ray aan te schaffen. 👉 Bekijk nu Soof bij Amazon.nl.
⛔️ Disney+Bij Disney+, de streamingdienst van The Walt Disney Company, zijn de Soof-films allemaal niet te zien op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeHelaas vertoont de nieuwe streamingdienst SkyShowtime deze film niet.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is zowel de eerste film uit 2013 als de derde uit 2022 te vinden en ook de beide seizoenen van de serie Soof: Een Nieuw Begin staan er online. De tweede film kijk je er echter momenteel niet.
✔️ NetflixDe eerste twee Soof-films uit 2013 en 2016 kun je er op dit moment in het aanbod van Netflix in Nederland vinden.

Verhaal en trailer van ‘Soof 2’ (2016)

Ondanks relatietherapie gaan Soof en Kasper uit elkaar. Soof ontmoet dan de knappe chef-kok Bauke die Soof ziet zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof maar of hij uiteindelijk de oplossing haar huwelijksproblemen is?

Streaming informatie over de film

TitelSoof 2
Jaar2016
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama, Komedie
RegisseurEsmé Lammers
CastLies Visschedijk, Fedja van Huêt, Achmed Akkabi, Daan Schuurmans, Lobke de Boer, Brent Schoemaker, Dan Karaty, Maryam Hassouni, Niek Schoemaker

Synopsis: HBO Max