Waar kun je de serie ‘Sons of Anarchy’ (2008-2014) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Sons of Anarchy’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2008 met een IMDb-score van 8.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Sons of Anarchy’ uit 2008-2014 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Sons of Anarchy is een titel uit het jaar 2008 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.6, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de spin-off serie Mayans M.C. uit 2018.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Sons of Anarchy bij Disney+. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 16% korting op een jaarabonnement.
💿 BolJe kunt de dvd en Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Sons of Anarchy bij Bol.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Sons of Anarchy kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Sons of Anarchy.

Gratis online kijken naar Sons of Anarchy

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Sons of Anarchy bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Sons of Anarchy is een snelle dramaserie met duistere komische ondertonen, over een notoire motorclub die hun kleine stad wil beschermen tegen opdringerige drugsdealers, bedrijfsontwikkelaars en overijverige wetshandhavers. De club is evenzeer vastbesloten om hun meedogenloze en illegaal bloeiende wapenhandel te beschermen. Charlie Hunam staat bekend als Jackson ‘Jax’ Teller, een man wiens liefde voor het broederschap op de proef wordt gesteld door zijn groeiende bezorgdheid over de wetteloosheid ervan. Katey Sagal speelt Gemma Teller Morrow, Jax’ moeder, die samen met Ron Perlman als Clarance ‘Clay’ Morrow, Jax’ stiefvader en MC-voorzitter, haar eigen duistere visie op de club heeft.

TitelSons of Anarchy
Jaar2008
SoortSerie
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 8.6 uit 10

Synopsis: Disney+