Waar kun je de serie Sons of Anarchy (2008) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Sons of Anarchy uit 2008. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.6 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Sons of Anarchy uit 2008 online kijken?

✅ Disney+➡️ Ga direct naar Sons of Anarchy op Disney+ in Nederland. Hier zijn alle 11 seizoenen van de razend populaire serie momenteel te zien.
📀 Bol.comAls je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Sons of Anarchy op Bol.com.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van Sons of Anarchy (2008)

Sons of Anarchy is een snelle dramaserie met duistere komische ondertonen, over een notoire motorclub die hun kleine stad wil beschermen tegen opdringerige drugsdealers, bedrijfsontwikkelaars en overijverige wetshandhavers. De club is evenzeer vastbesloten om hun meedogenloze en illegaal bloeiende wapenhandel te beschermen. Charlie Hunam staat bekend als Jackson ‘Jax’ Teller, een man wiens liefde voor het broederschap op de proef wordt gesteld door zijn groeiende bezorgdheid over de wetteloosheid ervan. Katey Sagal speelt Gemma Teller Morrow, Jax’ moeder, die samen met Ron Perlman als Clarance ‘Clay’ Morrow, Jax’ stiefvader en MC-voorzitter, haar eigen duistere visie op de club heeft.

Sons of Anarchy - Trailer

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2008
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Makers: Kurt Sutter
Cast: Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior
IMDb: 8.6 uit 10


Synopsis: Disney

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.