Waar kun je de film ‘Sonic the Hedgehog 2’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Sonic the Hedgehog 2 (2022) online kijken kunnen. Dit is de tweede animatiefilm van de afgelopen jaren over de geliefde blauwe egel en hij verscheen eind maart 2022 voor het eerst op het witte doek. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Sonic the Hedgehog 2’ (2022) online kijken?

Deze Sonic-film wordt gemaakt door Paramount Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Paramount Global. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime die vanaf 2022 in Nederland te ontvangen is. In de tussentijd kun je echter al sinds juni op TVOD-diensten van deze film genieten.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Sonic the Hedgehog 2 bij Pathé Thuis. Hier is de film momenteel te streamen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat de Sonic-film naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Sonic the Hedgehog 2 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven ook te zien in het aanbod van Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Sonic the Hedgehog 2 nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verder weten we dat de voorgaande film Sonic the Hedgehog (2020) momenteel hier bij Pathé Thuis te zien is en dat hij recentelijk bij Netflix verscheen. Dit zegt echter niet alles over een eventuele lancering van de nieuwe film op deze streamingdiensten, want de rechten kunnen bij Paramount worden gehouden of overgekocht worden door andere videoplatforms.

🔴 Staat of komt ‘Sonic the Hedgehog 2’ op Netflix?

De distributie van de film Sonic the Hedgehog 2 wordt verzorgd door het bedrijf Paramount Pictures. Je kunt nu niet met zekerheid zeggen of de titel naar Netflix gaat komen, want de distributeur kan de uitzendrechten aan meerdere streamingdiensten verkopen. De tijd zal leren of Netflix een verkozen kandidaat hiervoor zal zijn.

🟡 Staat of komt ‘Sonic the Hedgehog 2’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Paramount Pictures doorgaans als eerste na het bioscooptijdvak uitgebracht bij Pathé Thuis, waar ze gehuurd of gekocht kunnen worden. Inmiddels is ook al bekendgemaakt dat de tweede Sonic-film op de TVOD-dienst te streamen zal zijn vanaf donderdag 2 juni 2022. Vanaf die datum kan hij er gekocht worden, waarna het vanaf exacttwee weken later (donderdag 16 juni) ook een optie zal zijn om de film te huren.

Ga direct naar de officiële website van Pathé Thuis 🍿

Verhaal en trailer van ‘Sonic the Hedgehog 2’ (2022)

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt. Sonic The Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails).

Streaming informatie over de film

TitelSonic the Hedgehog 2
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieAvontuur, Animatie
IMDb6,9 uit 19.000 stemmen
RegisseurJeff Fowler
CastJames Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey, Natasha Rothwell, Idris Elba, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O’Shaughnessey, Najib Amhali, Huub Dikstaal, Carolina Dijkhuizen, Joshua Albana, Erik van der Horst, Peggy Vrijens, Murth Mossel, Emmanuel Ohene Boafa, Randy Fokke

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)