Vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis: ‘Sonic the Hedgehog 2’ (2022)

Sonic the Hedgehog 2 (2022) is al een tijdje te koop bij Pathé Thuis, maar vanaf vandaag, donderdag 16 juni, kun je de film ook voor een lager bedrag huren (al vanaf €4,99). In dit vervolg op Sonic the Hedgehog (2020) volgen we onze favoriete blauwe egel weer tijdens een spectaculair avontuur.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Waar gaat ‘Sonic the Hedgehog 2’ over?

Sonic is, na het razende succes van Sonic the Hedgehog uit 2020 (momenteel hier bij Pathé Thuis en daarnaast tevens op Netflix te zien), weer terug! In dit tweede deel moet hij, samen met de hulp van zijn sidekick Tails, een smaragd met een allesvernietigende kracht uit verkeerde handen weten te houden. Zo gaat hij wederom de strijd aan met de kwaadaardige Dr. Robotnik (Jim Carrey).

In dit tweede deel kun je genieten van een aantal nieuwe (stem)acteurs. Zo neemt Idris Elba de stem van Knuckles voor zijn rekening, de handlanger van Dr. Robotnik. En goed nieuws voor de fans van deze acteur: er is al een spin-off televisieserie aangekondigd die draait om dit nieuwe personage van Elba. Ook Sonic the Hedgehog 3 zit eraan te komen, zo heeft Paramount Pictures onthuld. Het verhaal van Sonic is dus zeker nog niet klaar na dit tweede deel.

Vanaf 16 juni huur je ‘Sonic the Hedgehog 2’ (2022) bij Pathé Thuis

Begin dit jaar verscheen Sonic the Hedgehog 2 in de bioscoop en vanaf donderdag 2 juni was het mogelijk om de film op de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis te kopen vanaf €13,99. Je moest er twee weekjes op wachten, maar nu is het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te huren. Al voor een prijs vanaf €4,99 kijk je naar deze razend populaire animatiefilm.

Als je de film koopt, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Kies je ervoor om te huren, dan heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt deze film vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal, trailer en informatie van de film

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt. Sonic The Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails).

TitelSonic the Hedgehog 2
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieAvontuur, Animatie
IMDb6,6 uit 45.000 stemmen
RegisseurJeff Fowler
CastJames Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey, Natasha Rothwell, Idris Elba, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O’Shaughnessey, Najib Amhali, Huub Dikstaal, Carolina Dijkhuizen, Joshua Albana, Erik van der Horst, Peggy Vrijens, Murth Mossel, Emmanuel Ohene Boafa, Randy Fokke

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.