Sonic the Hedgehog (2020) is nu te zien op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video leek zich de afgelopen weken wat meer gedeisd te houden wat betreft het toevoegen van recente toptitels aan het aanbod in Nederland. Nu is het dan echter toch weer gebeurd, want slechts een jaar geleden was Sonic the Hedgehog nog in de bioscoop te zien en nu is de film per 29 maart 2021 op de streamingdienst verschenen. Onder de sterrencast is de meest bekende naam bij veel kijkers de hilarische Jim Carrey in de rol van Dr. Robotnik. Veel kijkplezier!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Sonic the Hedgehog (film, 2020) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in maart 2021 viel onder andere het eerste seizoen van de gloednieuwe Original-animatieserie Invincible en het Nederlandse TRECX (van de makers van Jiskefet), maar ook Coming 2 America, Horizon Line en Palm Springs verschenen deze maand online. Hier bleef het echter niet bij, want vlak voor het einde van de maand is door Amazon de gloednieuwe film Sonic the Hedgehog toegevoegd, die eerder enkel nog bij TVOD-diensten en op DVD of Blu-ray te vinden was.

Verhaal

SONIC THE HEDGEHOG, gebaseerd op de wereldwijde kaskraker uit de videogame-franchise van Sega, vertelt het verhaal van ‘s werelds snelste egel terwijl hij zijn nieuwe thuis op aarde omarmt. In deze live-action avonturenkomedie werken Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) samen om de planeet te verdedigen tegen het kwaadaardige genie Dr. Robotnik (Jim Carrey) en zijn plannen voor wereldheerschappij. De gezinsvriendelijke film heeft ook Tika Sumpter en Ben Schwartz in de hoofdrol als de stem van Sonic.

Trailer

SONIC: THE HEDGEHOG Trailer (2020)

Details van de film

Titel: Sonic / Sonic the Hedgehog
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie, Animatie
Duur: 1 uur en 39 minuten
Regisseur: Jeff Fowler
Schrijvers: Pat Casey, Josh Miller
Cast: Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey
IMDb: 6.5 uit 94.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over Sonic the Hedgehog op Amazon Prime Video

  • Vanaf wanneer kun je Sonic the Hedgehog (2020) online bekijken?

    Vanaf 29 maart 2021 is de film Sonic the Hedgehog in Nederland te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  • Waar kun je Sonic the Hedgehog (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar de film Sonic the Hedgehog kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.