Somos seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Een keiharde serie vol misdaad en drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Netflix’ nieuwe serie Somos. werd op 30 juni 2021 gelanceerd op de streamingdienst en wist goede kijkcijfers te behalen. De vraag is nu of er ook een vervolgseizoen van de serie zal komen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Somos seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Somos over?

Geïnspireerd door het explosieve onderzoeksartikel van Pulitzer Prize-winnende journalist Ginger Thompson, reconstrueert Somos. op fantasierijke wijze de verhalen van de inwoners van het kleine stadje Allende in de dagen voorafgaand aan een schokkende massamoord.

De serie vertelt het verhaal van de drugsoorlogen vanuit het perspectief van de slachtoffers, en geeft een stem aan degenen wier levens voor altijd werden veranderd toen, zonder waarschuwing, hun stad werd getroffen door een tragedie die werd veroorzaakt door een verkeerd afgelopen DEA-operatie.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Misdaad, Drama, Geschiedenis
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen van ± 45 minuten per stuk
IMDb: 7.2 uit 333 stemmen
Cast: Jesús Sida, Everardo Arzate, Jero Medina, Fernando Larrañaga, Mercedes Hernández
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Somos seizoen 2 op Netflix Nederland?

De vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen, wordt meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers.

Momenteel weten we helaas nog niets met zekerheid te zeggen over een mogelijk tweede seizoen van Somos, maar Netflix’ originele plan was om één seizoen van de serie uit te brengen. Daarom wordt het ook als een miniserie omschreven door de streamingdienst. Daarnaast is de serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dus moet er wel genoeg stof zijn om nog over te kunnen filmen.

→ Vergelijkbare series met Somos vind je hier 🍿

Komt er een Somos seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Somos zal volgen, omdat er ook nog geen officiële bevestiging van een tweede deel is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Somos seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Somos, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.