Waar kan ik de serie Snowpiercer (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Snowpiercer uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 6.4 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Snowpiercer uit 2020 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de serie op Netflix.

Verhaal van Snowpiercer (2020)

Zeven jaar nadat de wereld een bevroren woestenij is geworden, bewonen de overblijfselen van de mensheid een eeuwigdurende trein die de wereld omcirkelt, waar klassenstrijd, sociaal onrecht en overlevingspolitiek zich afspelen.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Categorie: Actie, Drama, Sci-Fi
Makers: Graeme Manson, Josh Friedman
Cast: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner
IMDb: 6.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.