Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Snowpiercer uit 2013. De film behaalde tot dusver een 7.1 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of Snowpiercer op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Snowpiercer uit 2013 online kijken?

Pathé Thuis: De film Snowpiercer uit 2013 is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Snowpiercer op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook de film Snowpiercer uit 2013 aan. Ga direct naar Snowpiercer op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je de film Snowpiercer uit 2013 op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Snowpiercer op Bol.com.

Videoland: De film Snowpiercer uit 2013 is te bekijken op Videoland. Ga direct naar Snowpiercer op Videoland.

Verhaal van Snowpiercer (2013)

In een toekomst waarin een mislukt klimaatveranderingsexperiment alle leven heeft gedood, behalve voor de gelukkigen die aan boord van de Snowpiercer zijn gegaan, een trein die de hele wereld rondreist, ontstaat een nieuw klassensysteem.

Informatie over de film

Titel: Snowpiercer
Jaar: 2013
Categorie: Actie, Drama, Sci-Fi
Regisseur: Bong Joon Ho
Schrijvers: Jacques Lob, Benjamin Legrand
Cast: Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton
IMDb: 7.1 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over Snowpiercer op deze website? Hier vind je alle informatie over Snowpiercer op Streamwijzer.