Sneaker Shopping gelanceerd in Nederland met ADF Samski

Sneaker Shopping is gelanceerd in Nederland! Het wereldberoemde concept is overgevlogen vanuit de Verenigde Staten en deze week geland in Nederland. Kleine John presenteert de eerste aflevering van de YouTube-serie namens Complex NL en nodigt de Rotterdamse ADF Samski uit om te komen shoppen voor sneakers.

Video: Sneaker Shopping met ADF Samski

De allereerste Nederlandse aflevering van Sneaker Shopping staat online, georganiseerd door Complex NL en mede mogelijk gemaakt door G-SHOCK. Hieronder bekijk de de aflevering via YouTube met ADF Samski als gast en Kleine John als presentator.

Meer informatie over ‘Sneaker Shopping’

Sneaker Shopping is ontstaan bij Complex in de Verenigde Staten, waar Joe La Puma je favoriete artiesten en sporters uitnodigt om hem te vergezellen naar de beste sneakerwinkels ter wereld. Hij interviewt de beroemdheden, waaronder Kevin Hart, Jonah Will en Whoopi Goldberg, en vraagt ze naar hun persoonlijke smaak.

Na meer dan 100 Amerikaanse afleveringen is het nu tijd voor een Nederlandse versie. Eind 2021 ging Sneaker Shopping NL van start, gemaakt door Complex NL, met een eerste aflevering waarin Kleine John de Rotterdamse ADF Samski meenam om te gaan sneaker shoppen.

TitelSneaker Shopping NL
Jaar2021
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreReality
PresentatorKleine John
Gemaakt doorComplex NL
Mede mogelijk gemaakt doorG-SHOCK Nederland

Video: Complex NL