De serie ‘Snatch’ is een echte aanrader en staat nu op Viaplay

Ben jij fan van Guy Ritchies hitfilm Snatch? Wist je dan ook al dat er een serie gemaakt is die gebaseerd is op deze legendarische film uit 2000? Hoewel Jason Statham en Brad Pitt hierin niet de hoofdrollen spelen kwam voor deze titel uit 2017 ook een topcast bij elkaar en dit levert een serie op die volgens veel kijkers een echte aanrader is. Benieuwd? Vanaf vandaag kijk je ernaar op Viaplay.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Hier gaat de serie ‘Snatch’ over

Het verhaal van de film Snatch is je waarschijnlijk wel bekend en hoewel de gelijknamige serie dit niet een-op-een kopieert zullen fans zeker het één en ander herkennen. De serie draait om een aantal jonge oplichters die op een vrachtwagen met gestolen goud stuiten. Uiteraard kunnen ze hier wel wat mee, maar hierdoor raken ze wel verzeild in de Londense onderwereld. En die is harder dan ze ooit hadden verwacht. Net als in de film is er natuurlijk ook een verhaallijntje met boksers en iets een woonwagenkamp, vliegt het goud je om de oren en kun je rekenen op een hele hoop geweld.

Zoals we al zeiden ga je Brad Pitt, Jason Statham en Stephen Graham niet terugzien in deze serie, maar er zijn wel rollen voor Harry Potter-ster Rupert Grint, Emily in Paris-acteur Lucien Laviscount, Bridgerton’s Phoebe Dynevor en Gossip Girl-bekende Ed Westwick. Een hoop grote namen dus! Kijkers zijn ook erg over de serie te spreken en laten weten dat het, zeker voor fans van de film, een echte aanrader is.

‘Snatch’ ging op 13 april van start op Viaplay

De serie ging op donderdag 13 april in première op Viaplay. De eerste aflevering van seizoen 1 is nu bij hen te zien, op de komende donderdagen zal er steeds een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd worden.

Overigens is dit niet de enige nieuwe titel die we in april op Viaplay kunnen verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Een groep jonge, opkomende oplichters stuiten op een vrachtwagen met gestolen goud en komen plotseling terecht in de wereld van de georganiseerde misdaad. Geïnspireerd door een echte overval in Londen.

TitelSnatch
Jaar2017-2018
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Misdaad
IMDb6,9 uit 4.300 stemmen
RegisseurAlex De Rakoff
CastRupert Grint, Dougray Scott, Ed Westwick, Tamer Hassan, Juliet Aubrey, Phoebe Dynevor, Stephanie Leonidas, Marc Warren, Lucien Laviscount, Luke Pasqualino

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.