Seizoen 1 van Zweedse misdaadserie ‘Snabba Cash’ staat nu op Netflix

Groot-Brittanië heeft kostuumdrama’s, de Verenigde Staten hebben sitcoms, Spanje heeft programma’s bomvol actie en Zweden heeft mysterieuze misdaadserie. Deze trend moet Netflix ook gespot hebben, want na de veelvuldige toevoegingen van Zweedse titels in de laatste weken is er nu ook weer een gloednieuwe Original-serie gelanceerd: de Zweedse misdaadserie Snabba Cash. hier vind je de trailer en het verhaal van Netflix’ nieuwste kijktip.

Verhaal en trailer van Snabba Cash (serie, 2021)

De Zweedstalige reboot speelt zich af in Stockholm tien jaar na de gebeurtenissen in de filmtrilogie. In het middelpunt van het verhaal staat Leya, een jonge alleenstaande moeder die het probeert te maken in de startup-scene. Het is een bruisende omgeving waar de zucht naar status en geld sterker is dan ooit en Leya is vastbesloten om het te maken, wat er ook gebeurt.

Zowel de ondernemende jetset als de criminele wereld is brutaler, chaotischer en meedogenlozer dan ooit. Wanneer deze twee werelden botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld.

Details van de film

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Drama, Thriller, Actie
Duur: 6 afleveringen van 45 minuten
Cast: Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ayaan Ahmed
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Veelgestelde vragen over Snabba Cash