SkyShowtime heeft vandaag de bloedstollende horrorfilm ‘Smile’ toegevoegd

De populairste horrorfilm van 2022 is op woensdag 22 maart naar SkyShowtime gekomen. We hebben het dan natuurlijk over Smile, de film over een enge glimlach die een hele hoop bioscoopbezoekers het afgelopen jaar de stuipen op het lijf jaagde.

Griezelige glimlach in horrorfilm ‘Smile’

Dr. Rose Cotter werkt als psychiater en maakt een bizar incident met een patiënt mee. Dit zet een reeks onverklaarbare gebeurtenissen in gang. Ineens wordt ze achtervolgd door griezelig glimlachende mensen en lijkt haar leven in gevaar. Lukt het haar om deze traumatische gebeurtenissen achter zich te laten?

De hoofdrol wordt vertolkt door Sosie Bacon, dochter van Kevin Bacon, die je misschien wel kent van 13 Reasons Why of Mare of Easttown. Zij speelde dus de grootste rol in de populairste horror van 2022. Deze film haalde namelijk wereldwijd ruim 216 miljoen dollar op en liet hiermee kassuccessen als Nope, The Black Phone en Scream achter zich. Volgens veel kijkers en recensenten is het dan ook een echte aanrader. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Smile | Officiële trailer

‘Smile’ kwam op 22 maart naar SkyShowtime

SkyShowtime heeft in maart een flink aantal nieuwe films toegevoegd, waaronder dus Smile. Deze horror is sinds woensdag 22 maart te zien. Daarnaast kwam ook The Black Phone op 2 maart naar de streamingsdienst, kunnen we naar films als Mr Malcolm’s List en The Outfit kijken en gaat op 31 maart de gloednieuwe serie Rabbit Hole met Kiefer Sutherland in première.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

TitelSmile
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
IMDb6,6 uit 107.000 stemmen
RegisseurParker Finn
CastSosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, Caitlin Stasey

Synopsis: Paramount Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.