Waar kun je de film ‘Smile’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Smile (2022) online kijken kunnen. Deze angstaanjagende horrorfilm draait om een een dokter die na een traumatisch incident te maken krijgt met onheilspellende en onverklaarbare gebeurtenissen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Smile’ (2022) online kijken?

Smile verscheen op 29 september 2022 in de bioscoop. De horrorfilm wordt gedistribueerd door Paramount Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van Paramount Global. De kans was dan ook al groot dat dit bedrijf de film zou willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime en inmiddels is hij daar ook inderdaad online verschenen. Hieronder vind je waar je hem momenteel kunt zien.

Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Smile bij Pathé Thuis. Hier is de film op 1 december 2022 toegevoegd. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⌛️ SkyShowtimeVoorheen was de film hier bij SkyShowtime te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, hij terug zal keren. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Smile niet in het aanbod opgenomen.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien in het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Smile nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Smile’ (2022)

Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

Streaming informatie over de film

TitelSmile
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
IMDb6,5 uit 155.000 stemmen
RegisseurParker Finn
CastSosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, Caitlin Stasey

Synopsis: Universal Pictures