Hoeveel afleveringen heeft seizoen 6 van ‘Sluipschutters’?

Op maandag 15 januari 2024 is de eerste aflevering van Sluipschutters seizoen 6 op tv verschenen. Ook dit seizoen verplaatsen Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten zich in verschillende typetjes en hilarische gebeurtenissen. Wekelijks verschijnt er op maandag een nieuwe aflevering. Maar hoeveel afleveringen heeft seizoen 6 van Sluipschutters eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Sluipschutters’?

Het is op zijn zachts gezegd een tijd geleden sinds het laatste seizoen van Sluipschutters. De laatste aflevering verscheen in 2022. Tot deze datum had het sketchprogramma vijf seizoenen. Na twee jaar was echter op maandag 15 januari 2024 de eerste aflevering om 21:22 uur op NPO 3 te zien. De tv-show zal in totaal 8 weken te volgen zijn. Dit komt neer op een totaal van 8 afleveringen.

Uitzendschema ‘Sluipschutters’

Op maandag 15 januari 2024 verscheen de eerste aflevering op tv. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal acht weken klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Heb je een uitzending gemist? Deze is direct online terug te kijken via NLZIET en NPO Start. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Sluipschutters op tv verschijnt. Op maandag 11 maart 2024 zal de laatste aflevering te zien zijn.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag15 januari 2024
2Maandag29 januari 2024
3Maandag5 februari 2024
4Maandag12 februari 2024
5Maandag19 februari 2024
6Maandag26 februari 2024
7Maandag4 maart 2024
8Maandag11 maart 2024

Vooruitkijken met NLZIET

Kun je geen genoeg van Sluipschutters krijgen? Dan hebben we goed nieuws. Het is namelijk via NLZIET mogelijk om direct alle acht afleveringen van seizoen 6 te kijken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een account. Als je je nu aanmeldt, kijk je de eerste 14 dagen gratis.

➡️ Bekijk nu alle afleveringen van seizoen 6 via NLZIET.

Meer informatie

Sketchprogramma. Van markt tot manege, van speedboot tot catwalk, van sauna tot sekspaleis. De Sluipschutters verplaatsen zich in moordend tempo. Als poppendokter, lijkschouwer, lifeguard, vechtsportleraar, graafmachinist of naaktloper. Hoe goed je ook oplet, je ziet ze never nooit aankomen. Een vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. Vier vrienden. 100 verschillende gezichten. 325 scenes. 224 locaties. Sluipschutters, ze zitten overal.

TitelSluipschutters
SoortSerie
Jaar2013-
TaalNederlands
Duur6 seizoenen
CategorieSketch
ActeursRonald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade, Jochen Otten

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.