Slovenië – Denemarken: live kijken op tv en online | 16 juni 2024 | EK Voetbal

Het hoogste continentale voetbaltoernooi—de EK Voetbal—is in volle gang in de groepsfase. Er staan dan ook weer ontzettend toffe wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Slovenië – Denemarken kunt kijken? De partij in poule C wordt gespeeld op zondag 16 juni 2024 om 18:00 uur Nederlandse tijd in het Mercedes-Benz Arena in de Duitse stad Stuttgart. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Slovenië – Denemarken online kijken: live stream van de EK-wedstrijd op zondag 16 juni 2024 om 18:00 uur Nederlandse tijd

Het EK Voetbal is inmiddels weer in volle gang en vandaag staan er matches uit de groepsfase op de planning. De uitzendrechten liggen net als de vorige eindtoernooien weer bij de NOS, waardoor ze lineair op televisie worden uitgezonden. Ook bij de match tussen het team uit Slovenië en de tegenstanders uit Denemarken op zondag om 18:00 uur Nederlandse tijd is dat het geval. Je kunt deze wedstrijden allemaal via een provider app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Slovenië – Denemarken bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van wedstrijden van het EK Voetbal in handen. Hierdoor wordt ook deze wedstrijd op NPO 1 uitgezonden. Omdat de wedstrijd op tv te zien zijn, is deze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer sport, maar het EK is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeHet is meest recente streamingdienst uit dit lijstje, maar momenteel is er in Nederland geen sport in het aanbod te vinden.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League– en het Duitse Bundesliga-voetbal, maar voetbal van nationale ploegen is er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van het Europees kampioenschap worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen als ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

Opstellingen van Slovenië en Denemarken tijdens deze wedstrijd op het EK voetbal van 2024 in Duitsland

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de groepsfase van het Europees kampioenschap van 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Slovenië vs. Denemarken staat zondag om 18:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🇸🇮 Opstelling Slovenië: nog niet bekend

🇩🇰 Opstelling Denemarken: nog niet bekend

PlaatsLandPuntenGespeeldVorm
1 🏁🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland53➖ ➖ ✅
2 🏁🇩🇰 Denemarken33➖ ➖ ➖
3🇸🇮 Slovenië33➖ ➖ ➖
4🇷🇸 Servië23➖ ➖ ❌

Terugkijken: samenvatting van Slovenië vs. Denemarken

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Slovenië Denemarken 16 juni 2024 groepsfase EK Voetbal’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Ook biedt NLZIET de mogelijkheid van gemiste uitzendingen terugkijken. Daardoor kun je in ieder geval de week na de match nog de volledige partij streamen op het video on demand-platform. Perfect voor mensen die niet op elk moment live hun favoriete clashes kunnen volgen.

Alle wedstrijden van het EK in 2024 op tv en online kijken met een live stream

Het Europees kampioenschap is dit jaar weer in handen van de NOS, een publieke omroep die uitzendingen heeft die te ontvangen zijn in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET lineair uitgezonden wedstrijden van Europees voetbal en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.