Slotseizoen van ‘Better Call Saul’ komt op 19 april naar Netflix, opgesplitst in twee delen

Het zesde en allerlaatste seizoen van de hitserie Better Call Saul heeft eindelijk een release datum gekregen, maar de serie wordt wel in twee delen opgesplitst. Vanaf 19 april is deel 1 te zien, waarna deel 2 in juli volgt. Netflix in Nederland volgt opnieuw steeds één dag na de Amerikaanse release.

Better Call Saul seizoen 6 gaat in april in première, verwachting is één dag vertraging bij Netflix Nederland

We hebben er dik twee jaar op moeten wachten, maar de komst van de laatste afleveringen van Better Call Saul ligt nu toch eindelijk in het verschiet. Wel is het belangrijk om te weten dat dit seizoen extra lang is (13 aflevering in plaats van de gebruikelijke 10), maar dat het zal worden opgedeeld in tweeën.

Seizoen 6A zal vanaf maandag 18 april te zien zijn in de Verenigde Staten. Het gaat hier om een set van aflevering 1-7 die wekelijks wordt uitgezonden op maandag. In Nederland verschenen de episodes de afgelopen jaren steeds één dag later online, wat betekent dat we kunnen rekenen op een wekelijkse release vanaf dinsdag 19 april 2022. De Nederlandse data werden ook officieel bevestigd in de onderstaande tweet van het officiële kanaal van Netflix.

Seizoen 6B van Better Call Saul volgt in juli

Nadat de zevende aflevering op 31 mei live staat, komt er een pauze tot maandag 11 juli in de VS. Daarna komen aflevering 8-13 wekelijks online. Als het uitzendschema weer vergelijkbaar is met de vorige seizoenen, dan zou dit betekenen dat we vanaf dinsdag 12 juli in Nederland kunnen genieten van de laatste zes afleveringen. Het absolute slotstuk zou dan in Nederland volgen bij aflevering 13 op dinsdag 16 augustus 2022.

Eerste beelden zijn al gedeeld via social media

Er is nog geen trailer gedeeld van het zesde seizoen, maar we verwachten die wel ergens in de komende weken. Je kunt alvast de eerste beelden van deel 6 hieronder bekijken om in de stemming te komen.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.