Waar kun je de film ‘Slotherhouse’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Slotherhouse (2023) online kijken kunnen. Deze horrorkomedie draait om studente Emily Young, die een luiaard als mascotte adopteert voor haar studentenhuis. Hij blijkt echter een meedogenloze moordenaar te zijn. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Slotherhouse’ (2023) online kijken?

Slotherhouse draaide in januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Slotherhouse bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 23 februari 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Slotherhouse niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxSlotherhouse is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Slotherhouse’ (2023)

Emily Young, een technologieverslaafde student wonend in een populair studentenhuis, ontdekt plotseling de kracht van schattige huisdieren nadat ze handelaar in eigenaardige exotische huisdieren ontmoet. Emily is vastbesloten om voorzitter van haar dispuut te worden en bedenkt een geniaal plan: ze steelt een luiaard, noemt hem Alpha en gebruikt hem als hun nieuwe mascotte om stemmen te winnen. Maar wanneer er langzaam maar zeker lichamen beginnen op te stapelen in het studentenhuis, hebben Emily en haar medestudenten niet meteen door dat hun nieuwe huisdier de boosdoener is. Wanneer de meiden zichzelf opsluiten in het huis om de verkiezingsnacht voor het voorzitterschap te vieren, ontdekken ze de waarheid over hun slome huisdier: Alpha blijkt het perfecte roofdier te zijn. Wraaklustig, schattig en gewapend met drie vlijmscherpe klauwen. Kunnen Emily en haar vrienden ontsnappen aan dit dodelijk slome knuffelbeest?

Streaming informatie over de film

TitelSlotherhouse
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Komedie
RegisseurMatthew Goodhue
CastLisa Ambalavanar, Stefan Kapicic, Sydney Craven, Olivia Rouyre, Grace Patterson, Kelly Lynn Reiter, Tiana Upcheva, Tiff Stevenson

Synopsis: MovieCompany

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.