Samenwerking tussen SkyShowtime en Ziggo lijkt een feit

Het lijkt erop dat de gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime een samenwerking aan zal gaan met tv-, internet en telefoonaanbieder Ziggo. Er was op de website van SkyShowtime namelijk tijdelijk een speciale pagina te vinden met uitleg voor Ziggo-klanten. De pagina werkt inmiddels niet meer.

Mogelijke samenwerking tussen provider Ziggo en SkyShowtime

Op de website van SkyShowtime was er tot vanochtend een speciale pagina voor Ziggo-klanten te vinden, waar zij terechtkonden voor problemen. Hier werd onder meer gesproken over de facturatie van het abonnement via Ziggo en werd uitgelegd dat het account wordt beheerd door Ziggo, waardoor je direct bij hen voor problemen terechtkunt.

Inmiddels is de pagina uit de lucht, maar dit geeft wel aan dat er een grote kans is op een samenwerking tussen Ziggo en SkyShowtime. Dit is echter door beide partijen nog niet officieel bevestigd. Onze redactie heeft wel navraag gedaan bij VodafoneZiggo, maar de woordvoerder kon het mogelijke partnership in het onderstaande statement op dit moment nog niet bevestigen of ontkennen.

“Wij streven ernaar onze klanten een zo breed en sterk mogelijk content aanbod te leveren op het gebied van sport, nieuws en entertainment. Hiervoor zijn wij continu in gesprek met diverse contentpartijen in de markt. Over de inhoud van deze gesprekken doen wij geen uitspraken. Als ons aanbod verandert, zullen wij onze klanten hier vanzelfsprekend over informeren.”
– Woordvoerder van VodafoneZiggo

Ziggo genoemd in trailer SkyShowtime

Al eerder werd er gehint naar een samenwerking tussen Ziggo en SkyShowtime. In mei van dit jaar lekte er namelijk een trailer van SkyShowtime uit, waarin naast allerlei verwachte films en series ook de tekst “SkyShowtime: now on…” in beeld kwam. Hierna verschenen er een aantal logo’s van internationale providers, waaronder vijf grote aanbieders van internet, televisie en bellen die in Nederland actief zijn. Ook Ziggo verscheen toen in beeld, wat erop lijkt te duiden dat Ziggo en SkyShowtime in de toekomst samen gaan werken.

Ook de Director Content & Programming lijkt in een artikel hier op de officiële website van VodafoneZiggo te hinten naar een samenwerking. Officieel bevestigd is dit dus allemaal nog niet. Uiteraard hou je het direct via je mail als we hier meer over weten.

Meer informatie over deze nieuwe streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform en het direct weten als we meer informatie hebben over de mogelijke samenwerking tussen Ziggo en SkyShowtime? Check dan ook regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.