SkyShowtime vervangt dit najaar Ziggo Movies & Series L en XL

We wisten al dat Ziggo en SkyShowtime de handen ineen hadden geslagen en een distributieovereenkomst hadden getekend. Hierdoor werd het voor de tv-klanten van Ziggo mogelijk om de SkyShowtime-app te gebruiken. Nu hebben de twee bekendgemaakt de samenwerking uit te breiden. Dit betekent dat SkyShowtime dit najaar Ziggo Movies & Series (L en XL) zal vervangen.

SkyShowtime en Ziggo breiden samenwerking uit

In juni werd bekend dat Ziggo en Skyshowtime een samenwerking aan waren gegaan. Hierdoor lanceerde Ziggo de app van SkyShowtime, die je vanaf toen in het menu van de Ziggo Mediabox Next- en Next Mini-decoders kon vinden. Nu gaan ze nog een stapje verder en breiden ze het exclusieve partnerschap uit.

SkyShowtime is vanaf dit najaar inbegrepen bij een TV Max-abonnement. De streamingdienst die titels aanbiedt van onder meer Universal Pictures, Paramount Pictures en DreamWorks zal hiermee de huidige filmpakketten, Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL, vervangen. Klanten die momenteel een van deze filmpakketten hebben, krijgen binnenkort persoonlijk bericht om hun SkyShowtime-account te activeren.

SkyShowtime zal ook beschikbaar zijn als extra tv-pakket (voor €6,99 per maand) voor klanten die geen Ziggo Movies & Series L of XL hebben. Ziggo zegt het volgende over deze samenwerking:

🗣️ “Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Ziggo en versterkt onze toewijding aan het leveren van de beste entertainment-ervaring aan onze klanten. Door samen te werken met SkyShowtime verrijken we ons TV & Streaming-platform en bieden we een groot deel van onze klanten een nog beter aanbod van films en series, als onderdeel van hun Ziggo-abonnement.”
– Robin Kroes, Executive Directer of Consumer Markets bij VodafoneZiggo

Selectie van titels van SkyShowtime nu al te zien

De filmpakketten van Ziggo worden dus vervangen door de content van SkyShowtime. Om alvast een voorproefje te geven, is vandaag een selectie van de films en series van de streamingdienst toegevoegd aan het TV & Streaming-platform van Ziggo.

Dat betekent dat Movies & Series L- en XL-klanten nu al via het tv-menu kunnen kijken naar films als Top Gun: Maverick en Babylon en series als Yellowstone en Tulsa King. Later dit jaar krijgen deze klanten toegang tot het complete aanbod van de streamingdienst. De series en films die nu al te vinden zijn in het Movies & Series-pakket blijven ook gewoon beschikbaar, net als de themazenders bij XL.

➝ Je vindt hier op de officiële website van Ziggo alles over SkyShowtime bij de oranje provider 📺

Volledige aanbod van films en series op SkyShowtime in Nederland

Op Streamwijzer is het complete aanbod van de streamingdiensten in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Ook vermelden we natuurlijk wat het aanbod van films en series op SkyShowtime in Nederland is en welke films en series er binnenkort aankomen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.