SkyShowtime bij Ziggo in 2024: dit is alles wat we weten

Er vinden regelmatig samenwerkingen plaats tussen tv-, internet- en telefoonaanbieder Ziggo en diverse streamingdiensten. Zo profiteerden Ziggo-klanten vlak na de lancering van Viaplay van een fikse korting op een abonnement van het nieuwe video on demand-platform. Naar aanleiding hiervan zijn veel mensen benieuwd of er ook zo’n samenwerking komt tussen SkyShowtime en Ziggo. In dit artikel vertellen we je alles wat we hier tot nu toe over weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Is er een samenwerking tussen provider Ziggo en SkyShowtime?

Allereerst is het goed om te weten dat je natuurlijk altijd een direct lidmaatschap kunt afsluiten bij SkyShowtime zelf, maar veel mensen vroegen zich lange tijd af of er ook een samenwerking tussen Ziggo en SkyShowtime zou komen. In mei van het lanceringsjaar lekte er namelijk een trailer van SkyShowtime uit. Na enkele uren werden de beelden offline gehaald, maar in de tussentijd konden wij wel al kijken naar de inhoud hiervan. Naast een selectie van grote films en series zagen we ook de tekst “SkyShowtime: now on…” in beeld, waarna er logo’s van allerlei internationale providers verschenen. Hieronder vielen ook vijf grote aanbieders van internet, televisie en bellen die in Nederland actief zijn, waaronder Ziggo. Deze bekendmaking leek erop te duiden dat er een samenwerking tussen Ziggo en SkyShowtime aan zit te komen.

Inmiddels is de daadwerkelijke samenwerking ook bekendgemaakt. Je lees hier op de officiële website van Ziggo dat de streamingdienst inbegrepen kan zijn bij je pakket. Dat is het geval als je het abonnement met TV Max afsluit. Daarnaast krijg je de videodienst gratis wanneer je een abonnement op de mobiele provider Vodafone en Ziggo combineert.

Paramount Network bij Ziggo

Verder kun je ook naar Paramount Network in Nederland kijken bij Ziggo. Deze zender is onderdeel van Paramount Global, een van de bedrijven die ook achter SkyShowtime zit. Op dit kanaal krijg je dus een voorproefje op het aanbod van de streamingdienst. Paramount Network zit in het basispakket van Ziggo en vormde al enige tijd een eerste, kleinere samenwerking tussen de streamingdienst en de provider. De zender is te vinden op kanaal 16. ➡️ Ga direct naar Paramount Network bij Ziggo

Meer informatie over deze nieuwe streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.