SkyShowtime-app vanaf vandaag ook beschikbaar op Samsung Smart TV’s

Het is een van de meest gestelde vragen die we krijgen als het om de splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime gaat: waar blijft de app voor Samsung Smart TV’s? Eindelijk hebben we het verlossende antwoord, want vandaag heeft de videodienst naar buiten gebracht dat zij een samenwerking met Samsung zijn aangegaan. Vanaf 14 februari 2023 kunnen alle SkyShowtime-klanten daarom naar films en series kijken op geselecteerde Samsung Smart TV’s.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

SkyShowtime nu ook beschikbaar op Samsung Smart TV’s

De SkyShowtime-app was al beschikbaar voor Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast en LG TV, maar abonnees met een Samsung Smart TV grepen langere tijd mis. Daar komt nu verandering in!

Op 14 februari 2023 heeft SkyShowtime aangekondigd dat de app vanaf die datum ook beschikbaar is voor klanten met een Samsung Smart TV. Eindelijk kun je dus ook als je een televisie van dat merk hebt eenvoudig naar toptitels als Yellowstone, 1923 en Top Gun: Maverick kijken. Let op: het gaat hierbij om Samsung Smart TV-modellen uit 2017 of later met Tizen OS 3.0 of hoger.

🚨 Let op: Kun je de SkyShowtime app nog niet vinden op jouw apparaat? Raadpleeg dan ons topic met opstartproblemen + de oplossingen.

SkyShowtime voltooit deze maand ook de Europese lancering

Op 28 februari 2023 breidt splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime daarnaast uit naar nog twee markten in Europa, Spanje en Andorra, waarna de Europese uitrol volledig voltooid is. In slechts vijf maanden tijd is de videodienst dan in meer dan twintig markten gelanceerd.

In september van 2022 startte de Europese lancering van SkyShowtime in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden, waarna Nederland en Portugal in oktober volgden. Aan het einde van dat jaar waren Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Montenegro, Servië en Slovenië aan de beurt. Op 14 februari gaat de streamingdienst live in andere landen in Centraal- en Oost-Europa en op 29 februari wordt dus afgesloten met Spanje en Andorra. Daarmee is de uitbreiding in dit continent compleet. De CEO van SkyShowtime, Monty Sarhan, heeft hierover het volgende gezegd:

🗣️ “In slechts vijf maanden tijd hebben we SkyShowtime in meer dan 20 Europese markten gelanceerd. Ik ben echt trots op het hele team dat zo hard heeft gewerkt om dit mogelijk te maken. We zetten ons in voor deze markten en zijn enthousiast om nieuwe klanten het allerbeste entertainment te bieden voor de allerbeste prijs. Van de nieuwste series en kaskrakers van iconische en wereldberoemde studio’s tot originele programma’s: SkyShowtime is dé nieuwe streamingdienst voor Europa.”
– Disney CEO Bob Iger

Meer informatie over deze nieuwe streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.