Kun je SkyShowtime gratis uitproberen met een proefperiode?

In het aanbod van SkyShowtime vind je titels van grote studio’s als Universal Pictures, DreamWorks en Paramount Pictures. De beste manier om erachter te komen of de streamingdienst écht bij je past, is door het even uit te proberen. Maar heeft SkyShowtime een gratis proefperiode waarmee je dit kunt doen? In dit artikel geven we antwoord op deze vraag.

Heeft SkyShowtime een gratis proefperiode?

Sommige streamingdiensten werken met een gratis proefperiode, die het mogelijk maakt om voor een bepaalde tijd naar alle films en series te kijken zonder daarvoor te hoeven betalen. Zeg je voor het beëindigen van de periode op, die bijvoorbeeld bij NLZIET 14 dagen duurt en bij Amazon Prime Video zelfs een hele maand, dan hoef je geen cent aan de streamingdienst te betalen.

De grote vraag is natuurlijk of SkyShowtime ook een gratis proefperiode heeft. Vlak na de lancering was dat niet zo, maar inmiddels heeft de streamingdienst daar verandering in gebracht. Als je voor een maandabonnement kiest, profiteer je nu namelijk van een gratis proefperiode van 7 dagen voorafgaand aan de start van je abonnement. Let op: voor een jaarlijks lidmaatschap geldt dit helaas niet.

SkyShowtime proefperiode: zo werkt het

Gelukkig is het heel makkelijk om te profiteren van de gratis proefperiode van SkyShowtime. We zetten stap voor stap op een rij hoe je dit kunt doen.

  1. Ga naar de officiële website van SkyShowtime
  2. Kies voor een maandabonnement
  3. Vul je gegevens in
  4. Download de app, open hem, log in bij je account en begin direct met kijken! 🍿

Binnen de 7 dagen is het mogelijk om je gratis proefperiode stop te zetten, zodat je niet hoeft te betalen. Je zult je account dan wel behouden, wat wel zo handig is voor als je later nog een keer terug wil komen. Zeg je niet op, dan wordt je abonnement na 7 dagen automatisch overzet naar een betaald maandabonnement.

Zó kun je ook besparen op SkyShowtime

SkyShowtime maakt het daarnaast mogelijk om altijd te profiteren van een korting van maar liefst 33%. Om hiervan te genieten moet je wél kiezen voor een jaarabonnement in plaats van een maandelijks lidmaatschap. Maandelijks ben je namelijk €6,99 kwijt, jaarlijks slechts €54,99. Hieronder zetten we de prijzen voor je op een rijtje.

MaandabonnementJaarabonenment
Wat kost SkyShowtime per maand?€6,99€4,58
Wat kost SkyShowtime per jaar?€83,88€54,99

Zoals je hierboven kunt zien, betaal je omgerekend slechts €4,58 per maand als je voor een jaarlijks abonnement gaat. In één jaar bespaar je bijna 30 euro. Je zou ook kunnen zeggen dat je ongeveer vier maanden gratis kijkt naar alle content van de streamingdienst (per gefactureerd jaar). 👉 Kies nu voor een SkyShowtime-jaarabonnement en profiteer van 33% korting.

Meer informatie over de streamingdienst

Uiteraard zou het kunnen dat er binnenkort nog andere toffe acties aankomen om het gratis of met korting kijken naar SkyShowtime mogelijk te maken. Veel nieuwtjes vind je direct na bekendmaking in de Facebook-groep met SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.